עוגת שוקולד

חומרים לתבנית מלבנית גדולה:1/2 כוס קקאו הולנדי4 כוסות קמח1 שקית אבקת אפיה1/4 כפית מלח1/2 כוס חלב1 ו- 1/4 כוסות רוויון270 גרם חמאה2 ו- 1/2 כוסות סוכר1 כפית תמצית וניל אמיתית (100%)4 ביציםלציפוי:1/2 כוס שמנת מתוקה50 גרם שוקולד חלב+ 100 גרם שוקולד מריר 70% קצוצים1 כף חמאהאופן ההכנה:מחממים תנור ל- 180 מעלות.מערבבים חומרים יבשים: קמח, אבקת אפיה, קקאו ומלח.מערבבים חלב וריוויון בכלי נפרד.מקציפים (מקצפה חשמלית) חמאה, סוכר ותמצית וניל עד לתערובת אחידה ומעט תפוחה.מוסיפים ביצים (אחת אחת) תוך כדי הקצפה.בעזרת מקצפה ידנית (לא חשמלית) מוסיפים בהדרגה ולסירוגין את החלב והרוויון ואת החומרים היבשים עד לקבלת תערובת אחידה.יוצקים לתבנית מרופדת בנייר אפיה או תבנית משומנת היטב.אופים כ- 40 דקות (להיזהר לא לאפות יתר על המידה) עד שקיסם יוצא יבש ממרכז העוגה.www.morane.co.il

חומרים לתבנית מלבנית גדולה:
1/2 כוס קקאו הולנדי
4 כוסות קמח
1 שקית אבקת אפיה
1/4 כפית מלח
1/2 כוס חלב
1 ו- 1/4 כוסות רוויון
270 גרם חמאה
2 ו- 1/2 כוסות סוכר
1 כפית תמצית וניל אמיתית (100%)
4 ביצים
לציפוי:
1/2 כוס שמנת מתוקה
50 גרם שוקולד חלב+ 100 גרם שוקולד מריר 70% קצוצים
1 כף חמאה

אופן ההכנה:
מחממים תנור ל- 180 מעלות.
מערבבים חומרים יבשים: קמח, אבקת אפיה, קקאו ומלח.
מערבבים חלב וריוויון בכלי נפרד.
מקציפים (מקצפה חשמלית) חמאה, סוכר ותמצית וניל עד לתערובת אחידה ומעט תפוחה.
מוסיפים ביצים (אחת אחת) תוך כדי הקצפה.
בעזרת מקצפה ידנית (לא חשמלית) מוסיפים בהדרגה ולסירוגין את החלב והרוויון ואת החומרים היבשים עד לקבלת תערובת אחידה.
יוצקים לתבנית מרופדת בנייר אפיה או תבנית משומנת היטב.
אופים כ- 40 דקות (להיזהר לא לאפות יתר על המידה) עד שקיסם יוצא יבש ממרכז העוגה.

www.morane.co.il

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר