fbpx

עוגת שכבות ופלים בטעם קפה-שוקולד

מצרכים לבסיס הוופלים:200 גר' וופלים "מן" בטעם קפה קצוצים (1 חבילת ופלים)100 גר' שוקולד מריר קצוץ (חבילת שוקולד)1/2 כוס קוקוס 1 כוס חלב2 כפות קקאו 2 כפות שמן קנולהלמלית:250 מ"ל שמנת מתוקה 1/2 כפית נס קפה נמס1 חבילה אינסטנט פודינג וניל (80 גר')   לציפוי:100 גר' שוקולד מריר קצוץ1/2 כוס שמנת מתוקה50 גר' חמאה   אופן ההכנה:להכנת הבסיס: קוצצים את הוופלים לרצועות דקות.מוסיפים את הקוקוס ומערבבים.בקלחת קטנה שמים את השוקולד הקצוץ, החלב, השמן והקקאו וממיסים עד לקבלת קרם אחיד. מצננים כ-5 דקות.שופכים את הוופלים לתוך תערובת השוקולד ומערבבים היטב עד לקבלת עיסה דביקה. מהדקים את התערובת אל תוך תבנית אפייה מרופדת ומעבירים להקפאה של כ-15 דקות.   להכנת הקצפת: מקציפים את השמנת יחד עם אינסטנט פודינג ונס קפה עד לקבלת קצפת יציבה. מורחים באחידות מעל הבסיס ומעבירים שוב להקפאה של כחצי שעה.   ציפוי העוגה: בקלחת קטנה ממיסים את השוקולד, השמנת והחמאה עד לקבלת מרקם נוזלי. שופכים מעל העוגה ומקשטים בשברי ופלים.   צילום וסטיילינג: יולה זובריצקיהמתכון הופק בשיתוף אתי בטיטו – מתכונאית, בלוגרית, בעלת הטור הקולינרי sweet weekend
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

מצרכים לבסיס הוופלים:
200 גר' וופלים "מן" בטעם קפה קצוצים (1 חבילת ופלים)
100 גר' שוקולד מריר קצוץ (חבילת שוקולד)
1/2 כוס קוקוס
1 כוס חלב
2 כפות קקאו
2 כפות שמן קנולה
למלית:
250 מ"ל שמנת מתוקה
1/2 כפית נס קפה נמס
1 חבילה אינסטנט פודינג וניל (80 גר')

 

לציפוי:
100 גר' שוקולד מריר קצוץ
1/2 כוס שמנת מתוקה
50 גר' חמאה

 

אופן ההכנה:
להכנת הבסיס:

קוצצים את הוופלים לרצועות דקות.
מוסיפים את הקוקוס ומערבבים.
בקלחת קטנה שמים את השוקולד הקצוץ, החלב, השמן והקקאו וממיסים עד לקבלת קרם אחיד.
מצננים כ-5 דקות.
שופכים את הוופלים לתוך תערובת השוקולד ומערבבים היטב עד לקבלת עיסה דביקה.
מהדקים את התערובת אל תוך תבנית אפייה מרופדת ומעבירים להקפאה של כ-15 דקות.

 

להכנת הקצפת:
מקציפים את השמנת יחד עם אינסטנט פודינג ונס קפה עד לקבלת קצפת יציבה.
מורחים באחידות מעל הבסיס ומעבירים שוב להקפאה של כחצי שעה.

 

ציפוי העוגה:
בקלחת קטנה ממיסים את השוקולד, השמנת והחמאה עד לקבלת מרקם נוזלי.
שופכים מעל העוגה ומקשטים בשברי ופלים.

 

צילום וסטיילינג: יולה זובריצקי
המתכון הופק בשיתוף אתי בטיטו – מתכונאית, בלוגרית, בעלת הטור הקולינרי sweet weekend

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר