עוגת שלושה שוקולדים

רכיבים למרנג:8 חלבונים (240 ג')240 ג' סוכר240 ג' אבקת סוכר100 ג' אגוזי לוז קלויים וטחוניםאופן ההכנה:מקציפים חלבונים וסוכר עד שמתקבל קצף יציף ומבריק – להקפיד לא להקציף יותר מדי.  להוסיף אבקת סוכר ואגוזי לוז בתנועת עטיפה. לזלף שקית זילוף על שלושה ניירות אפייה שעליהם מסומן עיגול בקוטר 26..לאפות בחום 120-100 מעלות כשעתיים עד שהמרנג מתקשה. להניח למרנג להתקרר.רכיבים לקרמים:750 ג' שמנת מתוקה150 ג' שוקולד מריר150 ג' שוקולד חלב150 ג' שוקולד לבןאופן הכנת הקרמים:להרתיח 250 ג' שמנת מתוקה.להוסיף 150 ג' שוקולד מריר, לערבב עד שמתקבל קרם חלק. לעשות אותו דבר עם השוקולד חלב והשוקולד הלבן.כשמתקרר, להכניס למקרר לפחות לילה שלם. הרכבה:להקציף עד שמתקבל מוס מכל שלושת הקרמים. להניח את שכבת המרנג עליו, ולזלף קרם שוקולד מריר, עליו להניח עוד שכבה של מרנג, לזלף קרם שוקולד חלב, להניח עוד שכבה ועליה שוקולד לבן. לקשט למעלה עם פירורי שוקולד ואגוזים. אפשר לשמור בהקפאה מספר ימים, מומלץ להפשיר כשלוש שעות לפני האכילה.

רכיבים למרנג:
8 חלבונים (240 ג')
240 ג' סוכר
240 ג' אבקת סוכר
100 ג' אגוזי לוז קלויים וטחונים

אופן ההכנה:
מקציפים חלבונים וסוכר עד שמתקבל קצף יציף ומבריק – להקפיד לא להקציף יותר מדי. 
להוסיף אבקת סוכר ואגוזי לוז בתנועת עטיפה.
לזלף שקית זילוף על שלושה ניירות אפייה שעליהם מסומן עיגול בקוטר 26..
לאפות בחום 120-100 מעלות כשעתיים עד שהמרנג מתקשה.
להניח למרנג להתקרר.

רכיבים לקרמים:
750 ג' שמנת מתוקה
150 ג' שוקולד מריר
150 ג' שוקולד חלב
150 ג' שוקולד לבן

אופן הכנת הקרמים:
להרתיח 250 ג' שמנת מתוקה.
להוסיף 150 ג' שוקולד מריר,
לערבב עד שמתקבל קרם חלק.
לעשות אותו דבר עם השוקולד חלב והשוקולד הלבן.
כשמתקרר, להכניס למקרר לפחות לילה שלם.

הרכבה:
להקציף עד שמתקבל מוס מכל שלושת הקרמים.
להניח את שכבת המרנג עליו, ולזלף קרם שוקולד מריר,
עליו להניח עוד שכבה של מרנג,
לזלף קרם שוקולד חלב,
להניח עוד שכבה ועליה שוקולד לבן.
לקשט למעלה עם פירורי שוקולד ואגוזים.
אפשר לשמור בהקפאה מספר ימים,
מומלץ להפשיר כשלוש שעות לפני האכילה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר