עוגת שמרים גבינה וצימוקים

בצק שמרים:500 גר' קמח100 גר' סוכר25 גר' שימרית1 ביצה מס' 150 גר' שמן5 גר' מלח25 גר' חמאה150 גר' חלבלקיפול:100 גר' חמאה + 1 כף קמחאופן ההכנה:מעבדים את החומרים לבצק במהירות איטית.מוסיפים לאחר כ-10 דק' לישה את המלח ומפסיקים אחרי 1/2 דק'.עוטפים בניילון נצמד ומכניסים למקרר לשעה.מקפלים את החמאה- 3*3.מכניסים למקרר ל-6 שעות.למלית גבינה וצימוקים:500 גרם גבינה כחושה 0% שומן1 כף גדושה קורנפלור3/4 כוס סוכרקורט ונילין או כפית תמצית ונילקליפה מגוררת מ-1/2 לימון1 ביצה2 כפות צימוקים בהיריםלזיגוג:1 ביצה טרופהאבקת סוכר, לקישוטממלאים ומתפיחים:מעבירים את הבצק למשטח עבודה, ומחלקים ל-2 חלקים שווים. מרדדים כל חלק למלבן בעובי 1/2 ס"מ ובגודל 25*35 ס"מ. מניחים את הבצק כך שצלעותיו הצרות מקבילות אלינו.מניחים במרכז המלבן לאורך ערימה של מחצית ממלית הגבינה. חותכים את שולי הבצק בצורת שתי וערב פס מימין ומעליו פס שמאל, וחוזר חלילה. מניחים לבצק לתפוח עד שהוא מכפיל את נפחו.מזגגים ואופים:מחממים תנור ל-170 מעלות.מברישים את הבצק בביצה טרופה כ-30 דקות עד להזהבה. מקשטים באבקת סוכר ומגישים חמים.רשת 'שמו קונדיטוריה':רח' טאגור 30 רמת אביב טל' 03-7448070, רח' האיצטדיון 8 קרית חיים טל' 04-8418840רח' מוריה 30 חיפה טל' 04-8104448, רח' שלום עליכם 2 נווה שאנן חיפה טל' 04-8224684כל המוצרים והמתכונים המתוקים באתר הרשת: www.shemo.co.il

בצק שמרים:
500 גר' קמח
100 גר' סוכר
25 גר' שימרית
1 ביצה מס' 1
50 גר' שמן
5 גר' מלח
25 גר' חמאה
150 גר' חלב

לקיפול:
100 גר' חמאה + 1 כף קמח


אופן ההכנה:
מעבדים את החומרים לבצק במהירות איטית.
מוסיפים לאחר כ-10 דק' לישה את המלח ומפסיקים אחרי 1/2 דק'.
עוטפים בניילון נצמד ומכניסים למקרר לשעה.
מקפלים את החמאה- 3*3.
מכניסים למקרר ל-6 שעות.

למלית גבינה וצימוקים:
500 גרם גבינה כחושה 0% שומן
1 כף גדושה קורנפלור
3/4 כוס סוכר
קורט ונילין או כפית תמצית וניל
קליפה מגוררת מ-1/2 לימון
1 ביצה
2 כפות צימוקים בהירים

לזיגוג:
1 ביצה טרופה
אבקת סוכר, לקישוט

ממלאים ומתפיחים:
מעבירים את הבצק למשטח עבודה, ומחלקים ל-2 חלקים שווים. מרדדים כל חלק למלבן בעובי 1/2 ס"מ ובגודל 25*35 ס"מ.
מניחים את הבצק כך שצלעותיו הצרות מקבילות אלינו.
מניחים במרכז המלבן לאורך ערימה של מחצית ממלית הגבינה. חותכים את שולי הבצק בצורת שתי וערב פס מימין ומעליו פס שמאל, וחוזר חלילה.
מניחים לבצק לתפוח עד שהוא מכפיל את נפחו.

מזגגים ואופים:
מחממים תנור ל-170 מעלות.
מברישים את הבצק בביצה טרופה כ-30 דקות עד להזהבה.
מקשטים באבקת סוכר ומגישים חמים.


רשת 'שמו קונדיטוריה':
רח' טאגור 30 רמת אביב טל' 03-7448070, רח' האיצטדיון 8 קרית חיים טל' 04-8418840
רח' מוריה 30 חיפה טל' 04-8104448, רח' שלום עליכם 2 נווה שאנן חיפה טל' 04-8224684
כל המוצרים והמתכונים המתוקים באתר הרשת: www.shemo.co.il

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר