fbpx

עוף בדבש וג'ינג'ר בניחוח הדרים

מתכון ל- 4 סועדים1 חבילה כרעיים "טבעוף"חצי כוס שמן זית3 כפות חרדל2 כפות ג'ינג'ר קצוץ6 כפות דבשכ 4-5 שיני שום כתושותפלפל שחור או לבן לפי הטעם4 כפות רוטב סויהאופן ההכנהלערבב היטב את כל החומרים, להשרות את הכרעיים בתערובת למשך 4 שעות.להכניס לתנור על חום גבוה (200 מעלות) עד שהעוף משחים, להפוך אותו ולהנמיך את החום ל-120 מעלות בערך לחצי שעה נוספת. להגיש על מצע אורז (רצוי בסמטי) ולקשט כל כרע בפלח הדרים קלוי קלות בתנור.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

מתכון ל- 4 סועדים
1 חבילה כרעיים "טבעוף"
חצי כוס שמן זית
3 כפות חרדל
2 כפות ג'ינג'ר קצוץ
6 כפות דבש
כ 4-5 שיני שום כתושות
פלפל שחור או לבן לפי הטעם
4 כפות רוטב סויה

אופן ההכנה
לערבב היטב את כל החומרים, להשרות את הכרעיים בתערובת למשך 4 שעות.

להכניס לתנור על חום גבוה (200 מעלות) עד שהעוף משחים, להפוך אותו ולהנמיך את החום ל-120 מעלות בערך לחצי שעה נוספת.

להגיש על מצע אורז (רצוי בסמטי) ולקשט כל כרע בפלח הדרים קלוי קלות בתנור.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר