עוף בדבש וג'ינג'ר בניחוח הדרים

 

מתכון ל- 4 סועדים
1 חבילה כרעיים "טבעוף"
חצי כוס שמן זית
3 כפות חרדל
2 כפות ג'ינג'ר קצוץ
6 כפות דבש
כ 4-5 שיני שום כתושות
פלפל שחור או לבן לפי הטעם
4 כפות רוטב סויה

אופן ההכנה
לערבב היטב את כל החומרים, להשרות את הכרעיים בתערובת למשך 4 שעות.

להכניס לתנור על חום גבוה (200 מעלות) עד שהעוף משחים, להפוך אותו ולהנמיך את החום ל-120 מעלות בערך לחצי שעה נוספת.

להגיש על מצע אורז (רצוי בסמטי) ולקשט כל כרע בפלח הדרים קלוי קלות בתנור.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה