fbpx

עוף בנוסח ציידים

חומרים:8 ירכיים עוף1 כף שמן זית1 בצל בינוני קצוץ3 פטריות פורטובלו חתוכות לקוביות2 שיני שום1/2 כוס ציר עוף1.5 כף קמח רגיל1.5 כוס יין אדום יבש1 כוס עגבניות חתוכות לקוביות2 כפיות עלי טימין30 גרם פרמזן בחתיכה אחת2 כפיות מרווה קצוצהמלח ופלפלהכנה:לתבל ירכיים במלח ופלפל, לצלות במחבת 5 דקות מכל צד, להניח להתקרר.עם כף מהשומן שנשאר, לטגן את הבצל והפטריות עם חצי כפית מלח. לאדות עד שהופך חום (6-8 דקות). להוסיף את השום והקמח ולערבב דקה. להוסיף את היין, הציר, העגבניות, הטימין, הפרמז'ן, מלח ופלפל ואת הירכיים. לבשל עד שהעוף רך, כ-45 דקות. באמצע הבישול יש להפוך את הירכיים ולהוסיף את המרווה.להגיש שתי ירכיים בתוספת ריזוטו או ניוקי, ועל הכל כמות נדיבה של רוטב. לקשט בעלי מרווה קצוצים.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

חומרים:
8 ירכיים עוף
1 כף שמן זית
1 בצל בינוני קצוץ
3 פטריות פורטובלו חתוכות לקוביות
2 שיני שום
1/2 כוס ציר עוף
1.5 כף קמח רגיל
1.5 כוס יין אדום יבש
1 כוס עגבניות חתוכות לקוביות
2 כפיות עלי טימין
30 גרם פרמזן בחתיכה אחת
2 כפיות מרווה קצוצה
מלח ופלפל

הכנה:
לתבל ירכיים במלח ופלפל, לצלות במחבת 5 דקות מכל צד, להניח להתקרר.
עם כף מהשומן שנשאר, לטגן את הבצל והפטריות עם חצי כפית מלח. לאדות עד שהופך חום (6-8 דקות). להוסיף את השום והקמח ולערבב דקה. להוסיף את היין, הציר, העגבניות, הטימין, הפרמז'ן, מלח ופלפל ואת הירכיים.
לבשל עד שהעוף רך, כ-45 דקות. באמצע הבישול יש להפוך את הירכיים ולהוסיף את המרווה.
להגיש שתי ירכיים בתוספת ריזוטו או ניוקי, ועל הכל כמות נדיבה של רוטב. לקשט בעלי מרווה קצוצים.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר