fbpx

עוף בקארי ירוק

מרכיבים:300 גרם פרגיות חתוכה לקוביות3 כפות רוטב קארי ירוק 1 כוס מים 100 גרם חציל חתוך לקוביות גדולות1 כוס חלב קוקוס1 כף סויה בהירה 1 כף סוכר דקלים, או סוכר חוםחופן בזיליקום קצוץאופן ההכנה:שמים את הפרגית בסיר ומוסיפים מים עד כיסוי. מבשלים כ-20 דקות. מוסיפים פנימה את רוטב הקארי, חלב קוקוס, הסויה והסוכר. מבשלים 7-10 דקות נוספות. מוסיפים את החצילים ומבשלים 5 דקות נוספות. מעבירים לקערות הגשה ומקשטים בבזיליקום. סוואלי אלדר היא שפית והבעלים של חברת אוריינטל פוד המייבאת מזון מהמזרח הרחוק. היא מעבירה סדנאות בישול בבית הספר לקולינריה "בישולים".
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

מרכיבים:
300 גרם פרגיות חתוכה לקוביות
3 כפות רוטב קארי ירוק
1 כוס מים
100 גרם חציל חתוך לקוביות גדולות
1 כוס חלב קוקוס
1 כף סויה בהירה
1 כף סוכר דקלים, או סוכר חום
חופן בזיליקום קצוץ

אופן ההכנה:
שמים את הפרגית בסיר ומוסיפים מים עד כיסוי.
מבשלים כ-20 דקות.
מוסיפים פנימה את רוטב הקארי, חלב קוקוס, הסויה והסוכר.
מבשלים 7-10 דקות נוספות.
מוסיפים את החצילים ומבשלים 5 דקות נוספות.
מעבירים לקערות הגשה ומקשטים בבזיליקום.

סוואלי אלדר היא שפית והבעלים של חברת אוריינטל פוד המייבאת מזון מהמזרח הרחוק. היא מעבירה סדנאות בישול בבית הספר לקולינריה "בישולים".

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר