מרכיבים:
300 גרם פרגיות חתוכה לקוביות
3 כפות רוטב קארי ירוק
1 כוס מים
100 גרם חציל חתוך לקוביות גדולות
1 כוס חלב קוקוס
1 כף סויה בהירה
1 כף סוכר דקלים, או סוכר חום
חופן בזיליקום קצוץ
אופן ההכנה:
שמים את הפרגית בסיר ומוסיפים מים עד כיסוי.
מבשלים כ-20 דקות.
מוסיפים פנימה את רוטב הקארי, חלב קוקוס, הסויה והסוכר.
מבשלים 7-10 דקות נוספות.
מוסיפים את החצילים ומבשלים 5 דקות נוספות.
מעבירים לקערות הגשה ומקשטים בבזיליקום.
סוואלי אלדר היא שפית והבעלים של חברת אוריינטל פוד המייבאת מזון מהמזרח הרחוק. היא מעבירה סדנאות בישול בבית הספר לקולינריה "בישולים".