fbpx

עופיון במלית כבד אווז בעשבי תבלין

מצרכים 6 מנות6 עופיוניםלמלית600 גרם כבד אווז200 גרם קרוטונים אפויים בשמן זית ושוםתימיןרוזמריןמלחפלפל שחור גרוס טריאופן הכנה1. צולים את הכבד על רשת מכל הכיוונים , מקררים וחותכים לקוביות.2. להכנת הקרוטונים – מקפיצים קוביות לחם עם שום ושמן זית עד להשחמה.3. מוסיפם תימין ומעט רוזמרין לקרוטונים וממשיכים להקפיץ.4. מוסיפים את קוביות הכבד, מלח פלפל לפי הטעם.5. מצננים את המלית.6. ממלאים כל עופיון, מצמידים את רגלי העופיון בעזרת קיסם , מושחים את העופיון בשמן זית ואופים כ-20 דקות, בחום בינוני או עד שמתקבל צבע שחום.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

מצרכים 6 מנות
6 עופיונים

למלית
600 גרם כבד אווז
200 גרם קרוטונים אפויים בשמן זית ושום
תימין
רוזמרין
מלח
פלפל שחור גרוס טרי

אופן הכנה
1. צולים את הכבד על רשת מכל הכיוונים , מקררים וחותכים לקוביות.

2. להכנת הקרוטונים – מקפיצים קוביות לחם עם שום ושמן זית עד להשחמה.

3. מוסיפם תימין ומעט רוזמרין לקרוטונים וממשיכים להקפיץ.

4. מוסיפים את קוביות הכבד, מלח פלפל לפי הטעם.

5. מצננים את המלית.

6. ממלאים כל עופיון, מצמידים את רגלי העופיון בעזרת קיסם , מושחים את העופיון בשמן זית ואופים כ-20 דקות, בחום בינוני או עד שמתקבל צבע שחום.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר