עופיון (פרגית) צלוי במרינדת הויסין, צ'ילי וג'ינג'ר

 

מצרכים:
1 עופיון (או עוף רגיל) פתוח לצורת פרפר
למרינדה:
1 כוס רוטב הויסין Taste of Asia
½ כוס רוטב צ'ילי מתוק Taste of Asia
1 כף רוטב צ'ילי חריף (לא חובה) Taste of Asia
3 כפות רוטב סויה בסגנון יפני Taste of Asia
1 כף שמן שומשום Taste of Asia
½ כף ג'ינג'ר מגורר
4 שיני שום שלמות
מלח ופלפל שחור
בצל ירוק, ג'ינג'ר ופלפל צ'ילי לעיטור המנה

אופן ההכנה:
מערבבים את כל מרכיבי המרינדה.
משרים את העופיון במרינדה ומשהים כ-30 דקות במקרר.
מחממים תנור ל-°180, צולים את העופיון עם המרינדה 45-30 דקות (תלוי בגודל העוף).
מגישים בעיטור בצל ירוק, ג'ינג'ר וצ'ילי אדום.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה