“עינת תעשיות מזון” תמכור לרשת הצרפתית “קרפור” ולשוק הכשר בארה”ב קרוטונים לסלט המכילים 5% שומן

חברת “עינת תעשיות מזון” (בבעלות קיבוץ עינת) המתמחה בייצור מוצרי מאפה יבשים – קרוטונים ופרורי לחם עבור תעשיות המזון בשוק הקמעונאי והתעשייתי (בארץ ובחו”ל), תחל לייצא לצרפת פיתוח טכנולוגי עולמי של החברה: קרוטונים לסלט המכילים 5% שומן בלבד, לרשת הסופרמרקטים הצרפתית DIA, שהנה חברה בת של הרשת הצרפתית הגדולה “קרפור” (CARREFOUR), המונה כ-800 סניפים בצרפת ומגלגלת באירופה מחזור מכירות של כ- 8 מיליארד יורו בשנה.

כמו כן תשווק “עינת” את המוצר החדש לכ-400 חנויות בשוק הכשר בארה”ב וקנדה, בהן רשתות שופרייט, PATHMARK, לבלאו בקנדה ועוד. היקף העסקאות כ- 2.5 מיליון ₪ לשנת 2006.

יהלי עתיר, מנכ”ל “עינת תעשיות מזון”, מציין כי קו הקרוטונים לסלט מופחת השומן, המכיל 5% שומן (לעומת כ- 28% עד היום), תוך שימוש בשמן צמחי ללא שומן טראנס (שומן מוקשה) כפי שמקובל על פי תקני הבריאות העולמיים, היא פריצת דרך טכנולוגית עולמית בענף הקרוטונים בעולם כולו.
המוצר החדש פותח במפעל “עינת” במהלך 3 השנים האחרונות, כחלק מהשקעה בקו הייצור של הקרוטונים במפעל בהיקף של למעלה מ-6 מיליון ₪ בהשקעה בידע, ציוד וטכנולוגיה מתקדמת. עם פיתוח המוצר החל שיווקו לאחרונה בארץ ע”י חברת “אוסם”, ורשתות שיווק מהמובילות בעולם החלו להתעניין במוצר החדש לאור המודעות הגדולה לאורח חיים בריא.
עוד נמסר, כי המוצר ישווק בחנויות “DIA” תחת המותג “EINAT”, ובשוק הכשר בארה”ב תחת המותג “QUALITY FOOD”.

“עינת תעשיות מזון” הנה יצרנית הקרוטונים ופירורי הלחם המובילה בישראל ומהמובילות בעולם. בין פיתוחיה: קרוטונים מקמח מלא, קרוטונים מועשרים בטופו, קרוטונים למרק, וקרוטונים לסלט במגוון תיבולים, מרקמים וגדלים.
החברה מייצרת את מוצריה בארץ עבור חברת “אוסם”, ומייצאת לכ- 20 מדינות ברחבי העולם. בין לקוחותיה בחו”ל: חברת יונילוור עבור מרקי קנור, חברת נסטלה, חברת קמפבל – היצרנית הגדולה בעולם של מרקים, ועוד. בתעשיית המרקים בשוק האירופאי מחזיקה “עינת” כ- 35% משוק הקרוטונים.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה