ערב יינות איטליה וגראפה בפיקולה פסטה

זה כמה שנים שתעשיית גראפות איכות מתפתחת באיטליה ומשנה את צריכת המשקה בעולם כולו. לא עוד "מי אש", אלא משקה אלכוהולי איכותי ומורכב המוסיף נפח חדש לעולם עשיר של מוצרי אלכוהול

לאוהבי האלכוהול, עם דגש על תוצרת איטליה,  מצפה ערב חווית טעימת יינות חדשים מהדוש וגראפות ממזקקת Jacopo Poli במסעדת פיקולה פסטה ברחוב בן יהודה תל אביב, ביום ראשון 28 בדצמבר.
.
משפחת פולי שהגיעה מהעיירה באסאנו דל גראפה, מייצרת גראפה יותר ממאה שנה. הסבא רבא, ג'ובאטה פולי, הציב לעצמו מזקקה קטנה בתוך כרכרת סוסים ונהג לעבור בין האיכרים,  קיבל מהם את קליפות הענבים, זיקק עבורם גראפה במקום ומכר את הנותר.
בשנת 1898 ייסד בנו, ג'ובאני, את חברת "פולי", כשהוא מקפיד על ייצור גראפות איכותיות במיוחד. בנו טוני המשיך את העסק המשפחתי. לטוני נולדו ארבעה ילדים: יאקופו, אנדראה, ג'אנפאולו וברברה.
יאקופו הבין כי קהל הגראפה שלו כבר לא שותה כדי להתחמם, אלא כדי ליהנות מהמשקה, אך התקשה לשכנע את אביו לשנות ממנהגיו.
יאקופו המשיך לערוך ניסויים בלילות, וכשטעם האב את הגראפות החדשות, הודה לבסוף כי הן טובות יותר והשאיר לילדיו את העבודה.
פולי , דור רביעי לייצור גראפות וממשיך השושלת, מזקק גראפות בעלות אופי ייחודי, אלגנטיות ובעלות איכויות ללא פשרות.

זה כמה שנים שתעשיית גראפות איכות מתפתחת באיטליה ומשנה את צריכת המשקה בעולם כולו. לא עוד "מי אש", אלא משקה אלכוהולי איכותי ומורכב המוסיף נפח חדש לעולם עשיר של מוצרי אלכוהול.
לאחרונה התחילו עודד כהן – הדוש, ופיקולה פסטה לייבא לישראל תשעה מוצרים מבית היוצר של פולי, והטעימה ב- 28 בדצמבר תהיה הראשונה בסדרת טעימות שבכוונתם לערוך בכדי להעביר את חווית טעמי הגראפות לקהל אוהבי האלכוהול האיכותי ומוצריו.

היינות והגראפות בטעימה:
Chardonnay Carato 2005, Valpanera
Barbera ‘Bric Loira’ 2005, Cascina Chicco
Refosco Riserva 2003, Valpanera
PO’ Morbida (Moscato)
PO’ Aromatica (Traminer)
Jacopo Poli Vespaiolo
Jacopo Poli Torcolato
Jacopo Poli Arzente
Grappa di Sassicaia

הערב יערך בבר היין והגראפות של מסעדת פיקולה פסטה ביום ראשון 28/12/08 בשעה 19:30.
במהלך הערב יוטעמו שלושה יינות חדשים של הדוש ושש גראפות מבית יאקופו פולי.
הטעימה תלווה בהסברים, מנות אנטיפסטי המתאימות למהלך הטעימה, ולבסוף מבחר מנות פסטה ממטבח פיקולה פסטה.
בסוף הערב תתאפשר רכישה של היינות והגראפות בהנחה של 15%.
מספר המקומות מוגבל ומותנה ברישום ותשלום מראש בכרטיס אשראי.
מחיר למשתתף: 245 ₪


פיקולה פסטה
רח' בן יהודה 53, תל אביב
טלפון להזמנות 054-7538377

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר