פאי אגסים ואשכוליות אדומות

(תבנית פאי קוטר 26)בצק120 גר' חמאה 2 כפות אבקת סוכר2 כפות מים קורט מלח כמה טיפות מיץ לימון 1/3 1 כוסות קמח מילוי קרם שקדים: 100 גר' אבקת סוכר100 גר' שקדים מולבנים טחוניםכפית גדושה קורנפלור100 גר' חמאה 1 ביצה2 כפות רום לערבב הכל ביחד בפוד פרוססור, לקרר לילה במקרר. לרדד את הבצק בתבנית פאי ולאפות 15 דקות,לשטח את קרם השקדים על קלתית הבצק.על המילוי לסדר אגסים שבושלו בסירופ סוכר וקצת יין לבן, ופלחי אשכוליות אדומות.לאפות כחצי שעה, עד שזהוב.

(תבנית פאי קוטר 26)

בצק
120 גר' חמאה
2 כפות אבקת סוכר
2 כפות מים
קורט מלח
כמה טיפות מיץ לימון
1/3 1 כוסות קמח

מילוי
קרם שקדים:
100 גר' אבקת סוכר
100 גר' שקדים מולבנים טחונים
כפית גדושה קורנפלור
100 גר' חמאה
1 ביצה
2 כפות רום

לערבב הכל ביחד בפוד פרוססור, לקרר לילה במקרר.
לרדד את הבצק בתבנית פאי ולאפות 15 דקות,
לשטח את קרם השקדים על קלתית הבצק.
על המילוי לסדר אגסים שבושלו בסירופ סוכר וקצת יין לבן, ופלחי אשכוליות אדומות.
לאפות כחצי שעה, עד שזהוב.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר