פאי טונה

מתכון של סטארקיסט המציעה טונה בשמן זית כתית מעולה שמשתלבת עם מתכוני דגים לחג השבועות. מחיר לרביעייה: החל מ-27.70 ₪

בתום 45 הדקות, מורידים לחום נמוך ומשאירים את הפאי לעוד כ-30 דקות בתנור
בתום 45 הדקות, מורידים לחום נמוך ומשאירים את הפאי לעוד כ-30 דקות בתנור. צילום רוני לינדנבאום

מצרכים לבצק (תבנית פאי בקוטר 26 ס"מ)

3 וחצי כוסות קמח

שמן זית כתית מעולה שסונן מקופסאות הטונה

2 כפיות מיץ לימון

1 כפית מלח

3/4 גביע אשל

חצי כוס עלי בזיליקום

מצרכים למילוי

3 קופסאות טונה כמו סטארקיסט בשמן זית כתית מעולה (מסוננות – יש לשמור את השמן בצד)

2 ביצים

5 כפיות מיונז

4 כפות גבינה צהובה מגורדת

2 עגבניות קלופות חתוכות לקוביות

מלח ופלפל לפי הטעם

אופן ההכנה

מחממים תנור ל- 180 מעלות.

מערבלים במיקסר את כל חומרי הבצק לקבלת בצד אחיד.

מרדדים את הבצק לעלה גדול מספיק לתבנית לכיסוי התחתית ודפנותיה.

מערבבים את המילוי ויוצקים מעל הבצק.

במידה ונותר בצק ניתן לקשט עמו את הפאי בחלקו העליון.

מכניסים לתנור ל-45 דקות.

בתום 45 הדקות, מורידים לחום נמוך ומשאירים את הפאי לעוד כ-30 דקות בתנור.

מוצע להגיש חם.

 






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה