פאי טחינה ופיסטוק

תבנית פאי בקוטר 24 ס"מחומרים לבצק פריך:100 גרם חמאה100 גרם אבקת סוכר1 ביצה250 גרם קמחאופן ההכנה:לערבב חמאה, אבקת סוכר וביצה לעיסה.להוסיף קמח בבת אחת ולערבב רק עד שנהיה לבצק.לרדד בעזרת מערוך לעובי של 5 מילימטר.להניח בתוך תבנית פאי ולקרר.חומרים למילוי:250 סמ"ק שמנת מתוקה125 גרם סוכר50 גרם טחינה גולמית4 חלמונים30 גרם קמח40 גרם פיסטוק40 גרם חלבה מפוררתאופן ההכנה:לערבב את כל החומרים, מלבד החלבה, לתערובת חלקה.לפזר את החלבה על תחתית בצק הפאי.לצקת את המילוי מעל החלבה.לאפות כחצי שעה בתנור שחומם מראש ל- 170 מעלות, עד שהמלית מתייצבת והבצק מזהיב.

תבנית פאי בקוטר 24 ס"מ

חומרים לבצק פריך:
100 גרם חמאה
100 גרם אבקת סוכר
1 ביצה
250 גרם קמח

אופן ההכנה:
לערבב חמאה, אבקת סוכר וביצה לעיסה.
להוסיף קמח בבת אחת ולערבב רק עד שנהיה לבצק.
לרדד בעזרת מערוך לעובי של 5 מילימטר.
להניח בתוך תבנית פאי ולקרר.

חומרים למילוי:
250 סמ"ק שמנת מתוקה
125 גרם סוכר
50 גרם טחינה גולמית
4 חלמונים
30 גרם קמח
40 גרם פיסטוק
40 גרם חלבה מפוררת

אופן ההכנה:
לערבב את כל החומרים, מלבד החלבה, לתערובת חלקה.
לפזר את החלבה על תחתית בצק הפאי.
לצקת את המילוי מעל החלבה.
לאפות כחצי שעה בתנור שחומם מראש ל- 170 מעלות, עד שהמלית מתייצבת והבצק מזהיב.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר