פאי פרג חגיגי לפורים

החומרים הדרושים לבצק:240 גר' חמאה 4 כפות אבקת סוכר4 כפות מים קורט מלח כמה טיפות מיץ לימון 3 כוסות קמחאופן ההכנה:לערבב הכל בפוד פרוססור עד שנהיה כדור בצק ולקרר כמה שעות במקרר.לרדד הבצק בתבנית, להכניס למקפיא ל10- דקות, לכסות בנייר אלומיניום ולאפות כ15- דקות .החומרים הדרושים למלית פרג:300 גר סוכר360 מל חלב300 גר פרג2 חלמוניםקליפת לימון מגוררת75 גר צימוקים5 כפות פירורי ביסקוויטאופן ההכנה:לבשל עד שרותח ומבעבע ולקרר.לשטח על הבצק לסדר מעל רצועות בצק שתי וערב,למרוח ביצה ולאפות בחום 180 כ- 35 דקות.

החומרים הדרושים לבצק:
240 גר' חמאה
4 כפות אבקת סוכר
4 כפות מים
קורט מלח
כמה טיפות מיץ לימון
3 כוסות קמח

אופן ההכנה:
לערבב הכל בפוד פרוססור עד שנהיה כדור בצק ולקרר כמה שעות במקרר.
לרדד הבצק בתבנית, להכניס למקפיא ל10- דקות, לכסות בנייר אלומיניום ולאפות כ15- דקות .

החומרים הדרושים למלית פרג:
300 גר סוכר
360 מל חלב
300 גר פרג
2 חלמונים
קליפת לימון מגוררת
75 גר צימוקים
5 כפות פירורי ביסקוויט

אופן ההכנה:
לבשל עד שרותח ומבעבע ולקרר.
לשטח על הבצק לסדר מעל רצועות בצק שתי וערב,למרוח ביצה ולאפות בחום 180 כ- 35 דקות.



כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר