פאי פרג חגיגי לפורים

 

החומרים הדרושים לבצק:
240 גר' חמאה
4 כפות אבקת סוכר
4 כפות מים
קורט מלח
כמה טיפות מיץ לימון
3 כוסות קמח

אופן ההכנה:
לערבב הכל בפוד פרוססור עד שנהיה כדור בצק ולקרר כמה שעות במקרר.
לרדד הבצק בתבנית, להכניס למקפיא ל10- דקות, לכסות בנייר אלומיניום ולאפות כ15- דקות .

החומרים הדרושים למלית פרג:
300 גר סוכר
360 מל חלב
300 גר פרג
2 חלמונים
קליפת לימון מגוררת
75 גר צימוקים
5 כפות פירורי ביסקוויט

אופן ההכנה:
לבשל עד שרותח ומבעבע ולקרר.
לשטח על הבצק לסדר מעל רצועות בצק שתי וערב,למרוח ביצה ולאפות בחום 180 כ- 35 דקות.








היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה