פאי תפוחים פריך

רכיבים לבצק פריך:100 גרם סוכר 200 גרם חמאה300 גרם קמח1 ביצה1 גרידה מלימון אחדכפית תמצית ונילאופן ההכנה:להקרים חמאה עם סוכר במיקסר עם גיטרה, עד לתערובת רכה ואוורירית.להוסיף את הביצה ולערבב.להוסיף את הקמח, ולהמשיך לערבב עד לקבלת בצק.לעטוף בניילון נצמד ולצנן לפחות שעתיים במקרר.רכיבים לשטרויזל (פירורים מעל מלית התפוחים):200 גרם סוכר200 גרם חמאה 320 גרם קמחאופן ההכנה:לערבב את כל החומרים במיקסר עם גיטרה עד לקבלת גושי בצק.רכיבים למלית תפוחיםף 6 תפוחי עץ גרנד חתוכים לקוביות 100 גרם סוכר50 גרם חמאהכפית קינמון גרידת לימון מ- 2 לימונים 80 גרם אגוזי מלך קלוייםאופן ההכנה: להמיס חמאה במחבת רחבה, להוסיף את התפוחים והסוכר ולבשל כ- 5 דקות על להבה גבוהה.להוסיף קינמון, גרידת לימון ואת אגוזי המלך.לבשל כ -2 דקות.לקרר לפחות 30 דקות בטמפרטורת החדר.הכנת הפאי: לרדד בצק פריך לתבנית.להוסיף את מלית התפוחים ולסיים בשטרויזל.לאפות בטמפרטורה של 175 מעלות כ- 30-35 דקות.

רכיבים לבצק פריך:
100 גרם סוכר
200 גרם חמאה
300 גרם קמח
1 ביצה
1 גרידה מלימון אחד
כפית תמצית וניל

אופן ההכנה:
להקרים חמאה עם סוכר במיקסר עם גיטרה, עד לתערובת רכה ואוורירית.
להוסיף את הביצה ולערבב.
להוסיף את הקמח, ולהמשיך לערבב עד לקבלת בצק.
לעטוף בניילון נצמד ולצנן לפחות שעתיים במקרר.

רכיבים לשטרויזל (פירורים מעל מלית התפוחים):
200 גרם סוכר
200 גרם חמאה
320 גרם קמח

אופן ההכנה:
לערבב את כל החומרים במיקסר עם גיטרה עד לקבלת גושי בצק.

רכיבים למלית תפוחיםף
6 תפוחי עץ גרנד חתוכים לקוביות
100 גרם סוכר
50 גרם חמאה
כפית קינמון
גרידת לימון מ- 2 לימונים
80 גרם אגוזי מלך קלויים

אופן ההכנה: 
להמיס חמאה במחבת רחבה, להוסיף את התפוחים והסוכר ולבשל כ- 5 דקות על להבה גבוהה.
להוסיף קינמון, גרידת לימון ואת אגוזי המלך.
לבשל כ -2 דקות.
לקרר לפחות 30 דקות בטמפרטורת החדר.

הכנת הפאי:
לרדד בצק פריך לתבנית.
להוסיף את מלית התפוחים ולסיים בשטרויזל.
לאפות בטמפרטורה של 175 מעלות כ- 30-35 דקות.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר