fbpx

פאן פפטו (Pan Pepato) מאומבריה

מאכל טיפוסי מהעיר טרני שבאומבריה, המפורסמת בדברי המתיקה שלה
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

מאכל טיפוסי מהעיר טרני שבאומבריה, המפורסמת בדברי המתיקה שלה.

חומרים:
200 גרם של תערובת מאגוזי מלך, שקדים, צימוקי סולטנה ופירות מסוכרים
פלפל שחור טחון טרי
אבקת קינמון
50 גרם שוקולד מריר
200 גרם דבש
קמח לבן

אופן ההכנה:
חותכים את האגוזים, השקדים, הצימוקים והפירות המסוכרים לחתיכות קטנות.
מפזרים מעל פלפל שחור טחון טרי ומעט קינמון.
שוברים את השוקולד לקוביות קטנטנות ומוסיפים לתערובת.
מוסיפים את הדבש ומוסיפים כמות מספיקה של קמח, כדי ליצור עיסה יציבה.
בתבנית מתכת בצורת עוגיות מניחים שכבה של העיסה ומכסים מעל בשכבת דבש.
אופים בתנור בחום בינוני במשך כ-20 דקות.

קראו את הכתבה של ג'קומו על אומבריה

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר