fbpx

פודינג בשלל טעמים על בסיס טופו

פודינג בננה ותמרים (כ- 2 כוסות):מערבבים יחד במעבד מזון לתערובת אחידה וחלקה:150 גר' טופו רך מתוצרת משק ויילר 'כפרי בריא'4 כפות שמן צמחי1 כוס חלב סויה בטעם וניל½ כפית מיץ לימון טרי¼ כוס תמרים מגולענים וחתוכים1 בננה בשלהמוזגים לכוסות ומקררים לפחות לארבע שעות. ניתן לשמור את הפודינג במקרר כיומיים. אם הפודינג אינו מתוק מספיק, ניתן להוסיף סוכר לפי הטעם.פודינג שוקולד:מערבבים יחד במעבד מזון לתערובת אחידה וחלקה:150 גר' טופו רך מתוצרת משק ויילר 'כפרי בריא'1/3 כוס סוכר חום1 כף קקאו או אבקת חרובים4 כפות שמן1 כוס חלב סויה בטעם ונילמעט מלחמוזגים לכוסות ומקררים לפחות לארבע שעות. פודינג תות שדה:מערבבים יחד במעבד מזון לתערובת אחידה וחלקה:300 גר' טופו רך מתוצרת משק ויילר 'כפרי בריא'1/2 1 כוסות תות שדה טרי½ כוס סוכר חום או לפי הטעם4 כפות שמן1 כף מיץ לימון טרי1 כוס חלב סויה בטעם ונילמעט מלחמוזגים לכוסות ומקררים לפחות לארבע שעות. ניתן לדלל בחלב סויה וליצור מעין מילק שייק.ניתן להגיש את הפודינג כמנה אחרונה מתוקה ומגרה, אך הפודינג יכול גם לשמש כמילוי על תחתית פאי אפויה מראש. יוצקים על התחתית ואופים עד שהפודינג יתייצב, או מקררים ללא אפייה. אפשר גם להקפיא את התערובת כגלידה.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

פודינג בננה ותמרים (כ- 2 כוסות):
מערבבים יחד במעבד מזון לתערובת אחידה וחלקה:
150 גר' טופו רך מתוצרת משק ויילר 'כפרי בריא'
4 כפות שמן צמחי
1 כוס חלב סויה בטעם וניל
½ כפית מיץ לימון טרי
¼ כוס תמרים מגולענים וחתוכים
1 בננה בשלה
מוזגים לכוסות ומקררים לפחות לארבע שעות. ניתן לשמור את הפודינג במקרר כיומיים. אם הפודינג אינו מתוק מספיק, ניתן להוסיף סוכר לפי הטעם.

פודינג שוקולד:
מערבבים יחד במעבד מזון לתערובת אחידה וחלקה:
150 גר' טופו רך מתוצרת משק ויילר 'כפרי בריא'
1/3 כוס סוכר חום
1 כף קקאו או אבקת חרובים
4 כפות שמן
1 כוס חלב סויה בטעם וניל
מעט מלח
מוזגים לכוסות ומקררים לפחות לארבע שעות.

פודינג תות שדה:
מערבבים יחד במעבד מזון לתערובת אחידה וחלקה:
300 גר' טופו רך מתוצרת משק ויילר 'כפרי בריא'
1/2 1 כוסות תות שדה טרי
½ כוס סוכר חום או לפי הטעם
4 כפות שמן
1 כף מיץ לימון טרי
1 כוס חלב סויה בטעם וניל
מעט מלח
מוזגים לכוסות ומקררים לפחות לארבע שעות.
ניתן לדלל בחלב סויה וליצור מעין מילק שייק.

ניתן להגיש את הפודינג כמנה אחרונה מתוקה ומגרה, אך הפודינג יכול גם לשמש כמילוי על תחתית פאי אפויה מראש. יוצקים על התחתית ואופים עד שהפודינג יתייצב, או מקררים ללא אפייה. אפשר גם להקפיא את התערובת כגלידה.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר