פודינג בננה ותמרים (כ- 2 כוסות):
מערבבים יחד במעבד מזון לתערובת אחידה וחלקה:
150 גר' טופו רך מתוצרת משק ויילר 'כפרי בריא'
4 כפות שמן צמחי
1 כוס חלב סויה בטעם וניל
½ כפית מיץ לימון טרי
¼ כוס תמרים מגולענים וחתוכים
1 בננה בשלה
מוזגים לכוסות ומקררים לפחות לארבע שעות. ניתן לשמור את הפודינג במקרר כיומיים. אם הפודינג אינו מתוק מספיק, ניתן להוסיף סוכר לפי הטעם.
פודינג שוקולד:
מערבבים יחד במעבד מזון לתערובת אחידה וחלקה:
150 גר' טופו רך מתוצרת משק ויילר 'כפרי בריא'
1/3 כוס סוכר חום
1 כף קקאו או אבקת חרובים
4 כפות שמן
1 כוס חלב סויה בטעם וניל
מעט מלח
מוזגים לכוסות ומקררים לפחות לארבע שעות.
פודינג תות שדה:
מערבבים יחד במעבד מזון לתערובת אחידה וחלקה:
300 גר' טופו רך מתוצרת משק ויילר 'כפרי בריא'
1/2 1 כוסות תות שדה טרי
½ כוס סוכר חום או לפי הטעם
4 כפות שמן
1 כף מיץ לימון טרי
1 כוס חלב סויה בטעם וניל
מעט מלח
מוזגים לכוסות ומקררים לפחות לארבע שעות.
ניתן לדלל בחלב סויה וליצור מעין מילק שייק.
ניתן להגיש את הפודינג כמנה אחרונה מתוקה ומגרה, אך הפודינג יכול גם לשמש כמילוי על תחתית פאי אפויה מראש. יוצקים על התחתית ואופים עד שהפודינג יתייצב, או מקררים ללא אפייה. אפשר גם להקפיא את התערובת כגלידה.
