fbpx

פונדנט שוקולד משגע

כמויות ל- 6-8 כלים (לא חד פעמיים) לפונדנט או סופלה מצרכים:100 גרם שוקולד מריר100 גרם חמאה115 גרם סוכר30 גרם קמח20 גרם שקדים טחונים דק2 ביצים + 2 חלמונים (M)קורט מלחאופן ההכנה:לחמם תנור לחום גבוה, כ- 180 מעלות.ממיסים בקערה גדולה את השוקולד והחמאה בעדינות, אפשר על סיר עם אדים חמים או בפולסים קצרים ובעוצמה נמוכה במיקרוגל – עד להמסה.מניחים בצד להתקרר מעט.מוסיפים לקערה את הביצים והחלמונים בהדרגה עד להטמעה מלאה.מוסיפים את הסוכר ומערבבים היטב.מוסיפים את הקמח, השקדים הטחונים והמלח עד לקבלת תערובת חלקה.מוזגים לכלים עד לגובה 2/3.מניחים את את הקוקטים בתבנית עם 2 כוסות מים רותחים באמצע התנור ל- 9-12 דקות (תלוי כמה נוזלי רוצים שהמילוי יהיה)אופציית שדרוג ו”הפתעה”: להטביע במרכז המלית טראפלס, קוביית שוקולד, מרשמלו קטן.www.morane.co.il
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

כמויות ל- 6-8 כלים (לא חד פעמיים) לפונדנט או סופלה

מצרכים:
100 גרם שוקולד מריר
100 גרם חמאה
115 גרם סוכר
30 גרם קמח
20 גרם שקדים טחונים דק
2 ביצים + 2 חלמונים (M)
קורט מלח

אופן ההכנה:
לחמם תנור לחום גבוה, כ- 180 מעלות.
ממיסים בקערה גדולה את השוקולד והחמאה בעדינות, אפשר על סיר עם אדים חמים או בפולסים קצרים ובעוצמה נמוכה במיקרוגל – עד להמסה.
מניחים בצד להתקרר מעט.
מוסיפים לקערה את הביצים והחלמונים בהדרגה עד להטמעה מלאה.
מוסיפים את הסוכר ומערבבים היטב.
מוסיפים את הקמח, השקדים הטחונים והמלח עד לקבלת תערובת חלקה.
מוזגים לכלים עד לגובה 2/3.
מניחים את את הקוקטים בתבנית עם 2 כוסות מים רותחים באמצע התנור ל- 9-12 דקות (תלוי כמה נוזלי רוצים שהמילוי יהיה)
אופציית שדרוג ו”הפתעה”: להטביע במרכז המלית טראפלס, קוביית שוקולד, מרשמלו קטן.

www.morane.co.il

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר