fbpx

פורים תשע"א במסעדות: עד לא ידע גסטרונומי

מאחר שפורים השנה ייחגג מ- 17.3 בערב עד 21.3, המסעדות לא יחמיצו את ההזדמנות כדי למשוך אליהן את הסועדות והסועדים
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

רשת OLIVE עם מנה מיוחדת לחג פורים: "אוזן המן מחופשת"
רשת OLIVE, המתמחה באוכל מהיר, מציעה בכל ימי חג הפורים החל מיום חמישי 18.03.11 עד יום שני 21.2.11, מנה מיוחדת  של"אוזן המן מחופשת". המנה בצורת אוזן המן עשויה מבצק עלים, ממולאת ברוטב בולונז עשיר ומוגשת יחד עם סלט ירקות וקטניות. 
אווירה פורימית וחגיגית הכוללת חלוקה של אוזני המן במילוי תפוחי עץ ושקדים, צוות עובדים מחופש כמיטב המסורת, ותחרות תחפושות שבה כל סועד שייכנס לאחד מסניפי הרשת עם תחפושת מושקעת יזכה בארוחה חינם.
מחיר המנה37 ₪ בכל סניפי רשת OLIVE בתאריכים 18-21/03/11 בלבד.
www.oliveisrael.co.il

דלאל ואבולעפיה מזמינים לסעודת מלכים בפורים
דושי לייטרסדורף, בעלת מסעדת דלאל בנווה צדק, וסעיד אבולעפיה מהמאפיה הידועה ביפו, יוצאים בשיתוף פעולה חד-פעמי לכבוד פורים, ויערכו משתה פורים אותנטי במסעדת דלאל בנווה צדק. 21-20 במרץ 2011 החל מהשעה 19:00 .
מסעדת דלאל תתחפש להרמון אוריינטלי בו ייערך משתה פורים שמח במיוחד שיכלול תפאורה מרהיבה, מלצרים מחופשים שיגישו לאורחים סעודת מעדנים, מוזיקה ערבית, וכמובן, שפע של אלכוהול.
סוזן אבולעפיה, אמא של סעיד וטבחית העל של המשפחה, תחבור לשף של מסעדת דלאל, גולן גורפינקל, וביחד הם יבשלו ויזרימו לשולחנות החוגגים סעודת טעימות אותנטית כיד המלך. 
התפריט יורכב משפע של מנות מתבשיליה הסודיים של סוזן אבולעפיה: מעלי גפן ממולאים, ספיחה ומהינבה, דרך צלעות טלה ומקלובה חצילים ובשר, עד קינוחים מיוחדים כמו כנאפה עם מסקרפונה וממתקים סורים אורגינליים, לצד מנות של דלאל שהתאים לתפריט השף גולן גורפינקל.
המשתה של דלאל ואבולעפיה בפורים יתקיים ב- 20 וב- 21 במרץ 2011, בשני סבבים: 19:00 ו-21:30. מחיר תפריט מלא לסועד 190 ₪.
לחברי קלאב דלאל : בירה "גולדסטאר" וערק "קעוואר" ללא הגבלה במחיר של כוס אחת.
דלאל, שבזי 10, נווה צדק, תל-אביב, 03-5109292

לכבוד פורים מסעדת הצדף מציעה קבב מוסר ים בתחפושת של אוזן המן
מסעדת הצדף בראשון לציון, מציעה מנה פורימית – אזני המן מבצק עלים במילוי קבב מוסר ים, מוגש עם תערובת פירות ים ברוטב חמאה, שום ויין לבן.
המנה תוצע עד חג פורים (כולל). המחיר: 98 ₪.
"הצדף" הינה מסעדת שף המתמחה בדגים ומאכלי ים. המסעדה מציעה גם תפריט בשרים, קינוחים, ארוחות ילדים, סלטים.
מסעדת "הצדף" שהוקמה בשנת 2002 ע"י השף דוד אביטל ממוקמת במערב ראשון לציון. 
03-9627111
www.zedef.co.il


פורים בשפצל'ה
בבר ביסטרו מהוד השרון, שפצל'ה, מציעים לכל מי שיגיע ביום ראשון (20.3) עד השעה 22.00 תפריט מיוחד המבוסס על מנות משולשות – למשל קבבים, שניצל, קינוח שוקולד בואנו – מחווה לאוזן ההמן פרי מטבחו של השף ניר שלמה.
בנוסף יקבל כל סועד שיבחר בתפריט המשולשים כוס קאווה על חשבון הבית.
שפצל'ה, בני ברית 4, הוד השרון, 09-7405853

מתחפשים ביקיניקו טנקה
לקוח שיגיע מחופש ליפני, יזכה בבקבוק צ'ויה (שיכר שזיפים יפני), שיבטיח כי בסוף הארוחה יעמוד במצוות החג ולא ידע להבדיל בין המן לבין מרדכי. לחילופין אפשר יהיה לבחור בקינוח מתנה. המבצע בתאריכים 18-21.3.
יקיניקו טנקה, משכית 9, הרצליה פיתוח, 09-9580322

גופרמן ביסטרונומיק בפורים
כל לקוח שיגיע מחופש יזכה בקינוח מיוחד לחג, פרי מטבחו של השף קובי כץ. תקף במהלך כל ימי החג. המבצע בתאריכים 18-21.3.
גופרמן, הפרחים 12, רשפון

מסיבת פורים בסגנון אי טרופי במסעדת הסוהו
השנה יחגגו בסוהו בראשון לציון, פורים בסגנון אי טרופי  עם חול ים מלטף, "חושות", קוקטיילים טרופיים ומוסיקת אווירה. ב-01:00 הופעה של מוש בן ארי.
המסיבה תתחיל ביום שישי 19.3 בשעה 23:00 ותימשך עד השעות הקטנות של הלילה, במהלכה תתקיים כמיטב המסורת תחרות תחפושות מושקעת, מקום ראשון זוכה בכרטיס טיסה לאי טרופי אמיתי למלדיבים או זנזיבר. כרטיס כניסה 60 ₪ לאדם.
סוהו, משה בקר 15 אזור התעשייה הישן ראשון לציון. 03-9658395

משתה פורים במסעדה ובביסטרו ליליות
ביום ראשון ושני, 20 – 21 במרץ, ייערך במסעדת ליליות ובביסטרו ברעננה משתה  ברוח החג, עם 50% הנחה על הקוקטייל השני.
ברוח החג כל צוות המסעדה יהיה מחופש, צוות הביסטרו יתחפשו בסימן סרטי אנימציה, והלקוחות מוזמנים להגיע בתחפושות מקוריות.
התחפושות המקוריות יזכו את הסועדים בקוקטיל הבית.
מסעדת ליליות תל אביב – בית אסיה רח' דפנה 2, תל אביב טלפון: 03-6091331
ביסטרו ליליות רעננה- רחוב הנשר 1, פינת דרך ירושלים טלפון: 09-8853508

מתחפשים ושותים: פורים במסעדת "כרמים"
לרגל פורים יוצאת מסעדת "כרמים" במושב סגולה בשיתוף פעולה עם יקב הבוטיק "רמים", ונותנת לסועדים בקבוק יין מהיקב מתנה לכל הלקוחות שיגיעו מחופשית למסעדה בימי החג – 22-17 במרץ, ועוד מבחר ספיישלים עליזים שרקח השף סהר רפאל.
"כרמים" במושב סגולה, 08-8505859 www.rest.co.il/cramim

קרנבל פורים בניחוח ברזילאי במסעדת 'קאזה דו ברזיל' בראשון לציון
מסעדת הצ'רוסקרייה 'קאזה דו ברזיל' בראשון לציון תחגוג את פורים עם קרנבל ברזילאי בחסות מותג הבירה SKOL ותחרות תחפושות, שהזוכה בה יקבל כרטיס טיסה לברצלונה. יום ראשון, 20.3.2011, החל מהשעה 20:00.
רקדניות ברזילאיות בקצב הסמבה, מסיבת ריקודים בקצב מסחרר, תפאורה ססגונית באווירת החג ובצבעי ברזיל. תפריט קולינרי עשיר, ואלכוהול יחולק ללא הקטלונית – ברצלונה.
הזמנת מקומות מראש בטל. 03-9504000.

משתה פורים במסעדת "גאיה – בית של אוכל" בבנימינה
בתאריכים 20-21 למרץ 2011 יוגשו בגאיה מנות על טהרת המטבח הפרסי המסורתי, פרי עמלו של השף גיא בן אשר:
מרק גונדי נוחדי – כופתאות קמח חומוס בציר עוף – 38 ₪
חורשה גורמה סאבזי – תבשיל בשר, שעועית אדומה ועשבי תיבול – 65 ₪
תבשיל פסנג'אן – תבשיל בשר, מיץ רימונים, אגוזים ותמרים, על מצע אורז – 65 ₪
גלידת פרח וזמיר – גלידת זעפרן – 30 ₪ 
ילדים שיגיעו מחופשים יקבלו מנת מוס שוקולד איכותי, ללא חיוב. הורים שיגיעו בתחפושת ייהנו מכוס יין ססלוב מריאז' 2009, על חשבון הבית.
המסעדה ידידותית לילדים- עבורם נבנה תפריט מיוחד. שעות פתיחה: בימים א'-ו' 12:00-23:00, שבת 12:00-17:00.
רחוב האמן 1 פינת הטחנה א.ת. הרכבת, בנימינה, טלפון: 04-6181818

סדנת מסכות וליצנים מבצק סוכר במסעדת ADAMA עם הקונדיטורית פז אלסטר
מסעדת ADAMA בזיכרון יעקב מזמינה לחגוג פורים במלוא היצירתיות, בסדנה לפיסול מסכות וליצנים מבצק הסוכר עם הקונדיטורית פז אלסטר. הסדנה מתאימה להורים ולילדים מגיל 5. 20-21 במרץ, משעה 16:30. מחיר השתתפות 50 ₪.
לפרטים ולהרשמה: 04-6293183 , 054-4315094 (דגנית).
ADAMA בקתה קולינרית, מעלה הראשונים 8, גבעת זמרין, זיכרון יעקב, www.adama-bc.co.il

פורים במאראבו: מנה אחרונה "על חשבון הבית" לכל ילד שיגיע מחופש לארוחה
מסעדת מאראבו תחגוג את פורים עם כל המשפחות שיגיעו לארוחה בימים שישי-שני, 18-21 במרץ;  ותעניק לכל ילד שיגיע מחופש לארוחה מנה אחרונה לילדים על חשבון הבית – פאדג' שוקולד עם צלוחיות הפתעות איתן יוכלו הילדים לקשט את העוגה אותה יכין במיוחד יואב בר, בעלים ושף המסעדה.
טלפון להזמנת מקומות: 03-6036666
מסעדת מאראבו: בית עוז, רחוב אבא הילל 14, רמת גן

בר גוריון – הרצליה: נשף ריאליטי עצבני במיוחד
בבר גוריון הרצליה יתקיים בחג הפורים נשף ריאליטי עצבני במיוחד, עם אנשי הצוות מחופשים לדמיות הריאליטי השונות.
במקום תיערך תחרות תחפושות עם פרסים כגון בקבוקי וויסקי, אלכוהול ועוד. DJ אורי על העמדה במוסיקה מעורבת המשלבת להיטים מכל הזמנים, שירים ישראלים, דאנס. אווירה משוחררת עם ריקודים על הבר.
יום חמישי 17/3 שעה 21:00.
בר גוריון הרצליה, המנופים 8 , טל להזמנות: 09-9505020.

מסיבת פורים במילקי ווי עם ה- DJ בידר
ביום שישי ה18/3 תיערך מסיבת פורים במילקי ווי עם ה- DJ בידר. במקום יהיו משקאות הבר ומבצעי אלהוכול כמו כוס קאווה ב- 10 שקלים. הכניסה חופשית.
מילקי ווי, הנשיאים פינת אסירי ציון, הוד השרון, 09-7455800

מסיבת פורים במסעדת "סיטארה"
ביום ראשון 20.3.11, יערך במסעדת "סיטארה" בבניין "סי אנד סאן" נשף פורים שיהפוך בהמשך הערב למשתה מפואר ומרהיב בליווי מנות שף מפתיעות והרבה אלכוהול "עד לא ידע".
בכניסה למסעדה יהיה צלם שיצלם את כל האורחים המחופשים שיקבלו תמונה למזכרת, ומאפרת מקצועית תאפר את כולם ברוח החג. במהלך כל הערב ינגן די ג'י אוסי מוזיקה פורימית במיוחד. קריאת מגילה, תחרות תחפושות, ועוד המון הפתעות.
סיטארה – רוזנבלום הרצל 8 סי אנד סאן ת"א, טלפון: 03-6996633

חגיגות פורים ב"כרם הזיתים" ברמת הנדיב
קפה מסעדה 'כרם זיתים' ברמת הנדיב, בין המושבות זיכרון יעקב ובנימינה, מזמין לחגוג פורים עם כל היצירתיות, העליזות והססגוניות. בימי החג תוכלו ליהנות מפינות איפור מיוחדות, קעקועים ויצירה לילדים, לצד התפריט העשיר במקום הצופה לנופי הפריחה של האביב ברמת הנדיב. 21-20 במרץ 2011.
כרם זיתים – קפה מסעדה בלב פארק טבע רמת הנדיב, www.rest.co.ilkeremzt,  04-6290755

עדלאידע  בסניפי אספרסו בר
אספרסו בר תציע בפורים שלל מבצעים והפתעות ללקוחות ולעוברי האורח, כאשר כל סניף על צוותו יתחפש (כל סניף לנושא אחר), האלכוהול יוצע במחירי מבצע, כרטיסי גירוד יחולקו, משלוחי מנות ממותגים יימכרו, וכמובן אוזני המן פריכות יוגשו.
בקונדיטוריית הרשת, אספרסו בר בייקרי בניצוחו של הקונדיטור יניב ברהום, הכינו אוזני המן מבצק חמאה פריך במילוי וניל-שוקו צ'יפס, פרג תפוחים ותמרים ואגוזים (יוגשו בבתי הקפה 3 ב-10 ₪).
התפריט האלכוהולי יציע אלכוהול ב- 18 ₪ לשני צ'ייסרים או לקוקטייל אחד, כולל קוקטייל פורימי מיוחד "סילי באונטי" (silly bounty) המכיל קלואה, שמנת מתוקה, אירייש קרים, מונין אבטיח, קוקוס וסוכריות צבעוניות.
ללקוחות שיירצו לקיים את מצוות משלוח המנות עם קצת סטייל, מארזים ממותגים יימכרו בסניפים במחיר 89 ₪ ויציעו קופסת פח מעוצבת של אספרסו בר, אוזני המן בטעמים שונים, חטיפי אנרגיה בשני טעמים, 2 הזמנות לקפה במתנה, ובקבוק יין קיאנטי אדום איכותי אישי בגודל 375 מ"ל
בנוסף, כהפנינג פורימי יחולקו במשך ארבע שעות 1,000 כרטיסי גירוד ברחובות דיזינגוף ויהודה מכבי בת"א, שיקנו מאות הנחות ומתנות בסניפי אספרסו בר, כגון ארוחה לעשרה חברים כולל 10 כרטיסי קולנוע ללב מנדרין, קפה במתנה, קינוח במתנה, עיקריות 1+1, 50% הנחה על כריכים.
פרטים נוספים בעמוד הפייסבוק 

אמיליה ביסטרו קפה מזמינה לחגיגת פורים מלאה באלכוהול ואוכל שמח
בראנצ' פורים מלהיב כדי לפתוח את החג:
בכניסה – DJ מקפצת, בשתייה – קווה ולמברוסקו לחוגגים, באוכל – אוזן המן מפתיעה מבצק פילו עם בשר טלה טחון, ירקות שורש וביצה עלומה מעל (52 ₪).
אמיליה – דיזינגוף 88 פינת בר כוכבא, תל אביב, טל. 03-5283888

הגורמה מתחפש בפורים ב- Olive Leaf
בהשראת פורים החליט השף צ'רלי פדידה ממסעדת Olive Leaf במלון "שרתון" תל אביב, לבדוק מה קורה כשמנות הגורמה מחליטות להתחפש. כך הפכה מנת המסאחן המסורתית לפתיח בסטייל אוזן המן, שטרודל התפוחים ההונגרי נכנס לעיקרית עם מילוי פילה בקר, כבד אווז ורצועות ירקות, והרביולי האיטלקי מפתיע עם בצק שוקולד אנין בתוספת גאנאש שוקולד וברנדי . את מצעד הגורמה המתחפש ניתן יהיה לטעום בשבוע פורים: 24-17 במרץ 2011.
מסעדת השף Olive Leaf במלון שרתון תל אביב, הירקון 115 תל-אביב, טל. 03-5219300
א'-ה' בין השעות: 22:30-19:00. חנייה חינם בחניון המלון.

משתה אסאדו, יינות ובירה פורימי במסעדת "אדום" בירושלים
מסעדת אדום הירושלמית תציע לכבוד חג פורים ב- 20.3, יום ראשון, דיל משתה פורים אשר כולל אכול ושתה עד לא ידע של בירה, יין ואסאדו כפי יכולתך ב-150 ₪.
מסעדת אדום, רח' יפו 31 , ירושלים, 02-6246242

"ברדיטה"  בחגיגות השקה רשמיות לפורים: דיל אלכוהול, מיני פיתה קבובונים והופעה חיה
בר האוכל החדש של דיטה – "ברדיטה", אשר נפתח בשוק הפשפשים לפני כמה שבועות, יגיש בפורים פיתות קטנות עם הקבבונים המפורסמים של דיטה, טחינה ורוטב אדום ב-20 ₪ , אבל בעיקר את כל תפריט האלכוהול ב-1+1. כמו כן מובטחת הופעה חיה. יום חמישי 17.3.11.
ברדיטה, רח' יהודה מרגוזה 8, יפו. 03-6838333

ספיישלים ואלכוהול כיד השף במסעדת "אדורה"
השף אבי ביטון רוקח רשימת ספיישלים לפורים, ביניהם: רביולי של בורגיניון עגל בחמאת כמהין וציר בקר 98 ₪ ; קוקי סאן ז'אק בקרם לימון וזרעים של עגבניות 46 ₪ ; ועוד מנות רבות נוספות.
במהלך כל הערב יחולקו לסועדים צ'ייסרים של וודקה וערק חופשי. יום חמישי, 17.3.11.
אדורה, בן יהודה 226, תל אביב, 03-6050896

הפקת פורים ב"סושיאל קלאב"
במסעדת "סושיאל קלאב" מתכוננים להפקת פורים שתכלול די ג'י בסט פורימי מתחילת הערב, צוות מחופש היטב, תחפושות לאורחים, מנות ספיישל רבות של השף מיכאל גרטופסקי, כמו פריים-ריב על העצם עם ירקות שורש חורפיים – מנה זוגית ב- 220 ₪ , ועוד רבות. תפריט קוקטיילים של המאסטר ברמן מוש בודניק, ומשלוח מנות מושקע מתנה לכל שולחן. שבת 18.3.11.
סושיאל קלאב- רוטשילד 45, תל אביב, 03-5601114

"פרידה קאלו" מתחפשת למסעדה ערבית
מסעדת פרידה קאלו של השף יואב בלימן מתחפשת בפורים למסעדה ערבית, ובנוסף לתפריט הרגיל יוגשו מנות ספיישל כמו פלאפל מצרי על חציל קלוי באש וטחינת צ'יפוטלה – 37 ₪, מסבחה קלמארי – קלמארי ושרימפס צרובים עם חציל קלוי ובצל מקורמל, על מסבחת שעועית לבנה וצ'יפוטלה – 45 ₪, זנב שור על תבשיל מלוחיה – 51 ₪, קינוח אום עלי – מאפה מבחר אגוזים, דבש ועלי פילו – 33 ₪.
בנוסף לכל אלו מבטיחים במסעדה מוסיקה ערבית מרוממת, דילים על אלכוהול, ותחפושות. מ-17.3.11 עד 21.3.11.
פרידה קאלו – לילינבלום 43, תל אביב, 03-5660481

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה