פטה כבד עוף ביין פורט

חומרים: חצי קילו כבד עוף מנוקה 2 בצלים קצוצים200 ג"ר חמאה או שומן אווזמלח פלפל שחור גרוס2 כפות יין פורט משובח – היין מתקתק והשילוב מעולהשמןקונפי בצל, (בישול ארוך של בצל עם סוכר), קונפי תאניםאופן ההכנה:לטגן את הבצל עד להזהבה עם מעט שמן.להוסיף את הכבד ולטגן.לאחר שהכבד השחים להוסיף פלפל ומלח. להוציא את הבצל והכבד ולהניח בצד.לצקת למחבת את יין הפורט ולערבב עם מה שנדבק בתחתית.להכניס למעבד מזון את הכבד והחמאה או שומן האווז והברנדי עד לקבלת ממרח חלק.לצקת את הכבד לתבנית אלומיניום (אינגליש קייק) ולקרר כשעתיים במקרר.הצעת הגשה:אפשר להגיש עם קונפי בצל או קונפי תאנים.רשת מעדניות הגורמה יוז'י: סניף כפר שמריהו – רח' הזורע 2, מ. מסחרי כפר שמריהו, טל: 09-9564455.סניף כפר קרית אונו – רח' המעגל 58, מ. מסחרי רימון, קריית – אונו, טל: 03-534967403. www.yoji.co.il/profile.html

חומרים:
חצי קילו כבד עוף מנוקה
2 בצלים קצוצים
200 ג"ר חמאה או שומן אווז
מלח פלפל שחור גרוס
2 כפות יין פורט משובח – היין מתקתק והשילוב מעולה
שמן
קונפי בצל, (בישול ארוך של בצל עם סוכר), קונפי תאנים

אופן ההכנה:
לטגן את הבצל עד להזהבה עם מעט שמן.
להוסיף את הכבד ולטגן.
לאחר שהכבד השחים להוסיף פלפל ומלח.
להוציא את הבצל והכבד ולהניח בצד.
לצקת למחבת את יין הפורט ולערבב עם מה שנדבק בתחתית.
להכניס למעבד מזון את הכבד והחמאה או שומן האווז והברנדי עד לקבלת ממרח חלק.
לצקת את הכבד לתבנית אלומיניום (אינגליש קייק) ולקרר כשעתיים במקרר.

הצעת הגשה:
אפשר להגיש עם קונפי בצל או קונפי תאנים.


רשת מעדניות הגורמה יוז'י:
סניף כפר שמריהו – רח' הזורע 2, מ. מסחרי כפר שמריהו, טל: 09-9564455.
סניף כפר קרית אונו – רח' המעגל 58, מ. מסחרי רימון, קריית – אונו, טל: 03-534967403.
www.yoji.co.il/profile.html

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר