fbpx

פטה כבד עוף

חומרים400 גרם כבד עוף.0.5 ליטר שמנת מתוקה 42 אחוז.50 גרם בצל מטוגן.30 מ"ל ברנדי.2 חלמוני ביצה.7 גרם מלח.5 גרם סוכר.5 גרם פלפל לבן.כפית דבש.0.5 גרם סל פטר (תבלין)אופן הכנה1) לערבב במערבל את כל המצרכים פרט לשמנת, עד שמגיע למרקם נוזלי. 2) לסנן את התערובת ולבלילה המסוננת להוסיף את השמנת ולערבב. 3) להבריש בחמאה תבנית קרמיקה ולרפד את התחתית בנייר פרגמנט. 4) לשפוך את התערובת לתבנית ולכסות עם נייר אלומניום. 5) להכניס את התבנית לתנור כאשר היא מונחת בתוך תבנית אפיה עם מעט מים (כחצי ליטר). 6) לחמם בחום של 140 מעלות למשך שעה ו-40 דקות. 7) ניתן להגיש עם תאנים או ריבת עגבניות שרי.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

חומרים
400 גרם כבד עוף.
0.5 ליטר שמנת מתוקה 42 אחוז.
50 גרם בצל מטוגן.
30 מ"ל ברנדי.
2 חלמוני ביצה.
7 גרם מלח.
5 גרם סוכר.
5 גרם פלפל לבן.
כפית דבש.
0.5 גרם סל פטר (תבלין)

אופן הכנה
1) לערבב במערבל את כל המצרכים פרט לשמנת, עד שמגיע למרקם נוזלי.
2) לסנן את התערובת ולבלילה המסוננת להוסיף את השמנת ולערבב.
3) להבריש בחמאה תבנית קרמיקה ולרפד את התחתית בנייר פרגמנט.
4) לשפוך את התערובת לתבנית ולכסות עם נייר אלומניום.
5) להכניס את התבנית לתנור כאשר היא מונחת בתוך תבנית אפיה עם מעט מים (כחצי ליטר).
6) לחמם בחום של 140 מעלות למשך שעה ו-40 דקות.
7) ניתן להגיש עם תאנים או ריבת עגבניות שרי.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר