מצרכים:
40 יחידות פילה ברבוניה
לציפוי:
120 גרם חמאה רכה
90 גרם פרורי לחם
12 גרם קורנפלור
1 ביצה טרופה
כוס עשבי תיבול טריים קצוצים (כוסברה, פטרוזיליה, נענע, בזיליקום)
10 גרם אבקת קארי
10 גרם כורכום
10 גרם כמון
מלח ופלפל
אופן ההכנה:
מערבבים את כל חומרי המילוי עד שנוצר מעין בצק אחיד.
מניחים את הדגים על תבנית מצופה בנייר אפייה כאשר צד העור כלפי מטה.
בעזרת מרית מורחים שכבה אחידה של ציפוי על הדגים. השכבה צריכה להיות מספיק עבה כדי שיוצר ציפוי.
מכניסים לאפייה בתנור חם 190 מעלות עד שהציפוי משחים מעט.
מומלץ להגיש ליד סלט ירוק או אורז לבן
שירה בוסטין, טל. 054-4466445
[email protected]