פילה ברבוניה בציפוי פריך פיקנטי

מצרכים:40 יחידות פילה ברבוניהלציפוי:120 גרם חמאה רכה90 גרם פרורי לחם12 גרם קורנפלור1 ביצה טרופהכוס עשבי תיבול טריים קצוצים (כוסברה, פטרוזיליה, נענע, בזיליקום)10 גרם אבקת קארי10 גרם כורכום10 גרם כמוןמלח ופלפלאופן ההכנה:מערבבים את כל חומרי המילוי עד שנוצר מעין בצק אחיד.מניחים את הדגים על תבנית מצופה בנייר אפייה כאשר צד העור כלפי מטה.בעזרת מרית מורחים שכבה אחידה של ציפוי על הדגים. השכבה צריכה להיות מספיק עבה כדי שיוצר ציפוי.מכניסים לאפייה בתנור חם 190 מעלות עד שהציפוי משחים מעט.מומלץ להגיש ליד סלט ירוק או אורז לבןשירה בוסטין, טל. [email protected]

מצרכים:
40 יחידות פילה ברבוניה
לציפוי:
120 גרם חמאה רכה
90 גרם פרורי לחם
12 גרם קורנפלור
1 ביצה טרופה
כוס עשבי תיבול טריים קצוצים (כוסברה, פטרוזיליה, נענע, בזיליקום)
10 גרם אבקת קארי
10 גרם כורכום
10 גרם כמון
מלח ופלפל

אופן ההכנה:
מערבבים את כל חומרי המילוי עד שנוצר מעין בצק אחיד.
מניחים את הדגים על תבנית מצופה בנייר אפייה כאשר צד העור כלפי מטה.
בעזרת מרית מורחים שכבה אחידה של ציפוי על הדגים. השכבה צריכה להיות מספיק עבה כדי שיוצר ציפוי.
מכניסים לאפייה בתנור חם 190 מעלות עד שהציפוי משחים מעט.
מומלץ להגיש ליד סלט ירוק או אורז לבן


שירה בוסטין, טל. 054-4466445
[email protected]

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר