פילה ברמונדי ברוטב חמוץ מתוק פיקנטי

מתכון של דנה רענן מדג ברמונדי. אוהבים אצלנו לאכול דגים במגוון סגנונות כמו מרוקאי, פרסי או אשכנזי. הנה רעיון לברמונדי בסגנון אסייתי

מטגנים את הבצל עד להזהבה. מוסיפים שום, גמבה ירוקה ואדומה, צ'ילי אדום קצוץ, רוטב צ'ילי מתוק וחריף. צילום ניר עצמון
מטגנים את הבצל עד להזהבה. מוסיפים שום, גמבה ירוקה ואדומה, צ'ילי אדום קצוץ, רוטב צ'ילי מתוק וחריף. צילום ניר עצמון

מצרכים

500 גרם פילה ברמונדי חתוך לפרוסות עבות (7-8)

4 כפות שמן

2 בצלים

5 שיני שום

2 גמבה אדומה

1 גמבה ירוקה

צ'ילי אדום קצוץ

½ כוס צ'ילי מתוק

½ כוס צ'ילי חריף

לימון

לבלילה

150 גרם קורנפלור

150 מ"ל מים

1 ביצה

1 כפית אבקת אפייה

קורטוב של פלפל לבן

½ כפית מלח

אופן ההכנה

משרים את הדגים בכלי עם מים ולימון בערך 10 דקות ומסננים.

טורפים את מרכיבי הבלילה וטובלים את הדגים.

מטגנים במחבת עמוקה את חתיכות הפילה 2 דקות מכל צד ומניחים בתבנית.

מטגנים את הבצל עד להזהבה.

מוסיפים שום, גמבה ירוקה ואדומה, צ'ילי אדום קצוץ, רוטב צ'ילי מתוק וחריף.

מבשלים כ-5 דקות.

יוצקים את הרוטב על הדגים שבתבנית.

מכניסים לתנור שחומם ל- 220 מעלות במשך 15 דקות.

 






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה