מרכיבים:
2 פילטים של דניס
2 כפות שמן זית
½ לימון
כוס יין לבן
2 כפות רוטב פסטו
1 עגבניה שלמה פרוסה לרוחב
2 שיני שום פרוסות
1 כף חמאה
חופן פטרוזיליה קצוצה
מלח
פלפל
אופן ההכנה:
מניחים את פרוסות העגבניה במחבת.
על פרוסות העגבניה מניחים את שני הפילטים, ממליחים, מפלפלים ומורחים ברוטב פסטו.
סוחטים את הלימון מעל ומוסיפים את שמן הזית והיין.
מכניסים לתנור בחום 180 מעלות למשך 12 דקות.
ממיסים את החמאה במחבת, ומוסיפים את השום הפרוס והפטרוזיליה הקצוצה.
אופן ההגשה:
מניחים את הפילטים בצלחת הגשה שטוחה, ויוצקים עליהם את הרוטב.
ממתכוני מעריב גורמה קיץ 2008, 24.8 עד 2.9