fbpx

פילה דניס ברוטב חמאת לימון ושמיר

חומרים8 פלטים של דניס ( מ- 4 דגים)קמח לבן שמן זית 150 גרם חמאה 4-5 כפות שמנת מתוקה 1 כפית מלח מיץ מ – 2 לימונים בינוניים מלח גס פלפל שחור גרוס 2 כפות עלי שמיר קצוצים הכנהמקמחים את פילטים ומטגנים אותם במחבת עם מעט שמן זית למשך כ- 3 דקות מצד העור, ועד דקה מצד הבשר. זורים מעט מלח גס ופלפל שחור עם סיום הטיגון הכנת הרוטבממיסים את החמאה על אש בינונית, מוסיפים את השמנת המתוקה, מעט מלח, את מיץ הלימון ואת השמיר. מסירים מהאש לפני הרתיחה ויוצקים על הדגים מתוך פסטיבל "שף תאכל" הראשון בשרון 5-11/2/06
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

חומרים
8 פלטים של דניס ( מ- 4 דגים)
קמח לבן
שמן זית
150 גרם חמאה
4-5 כפות שמנת מתוקה
1 כפית מלח
מיץ מ – 2 לימונים בינוניים
מלח גס
פלפל שחור גרוס
2 כפות עלי שמיר קצוצים

הכנה
מקמחים את פילטים ומטגנים אותם במחבת עם מעט שמן זית למשך כ- 3 דקות מצד העור, ועד דקה מצד הבשר.

זורים מעט מלח גס ופלפל שחור עם סיום הטיגון

הכנת הרוטב
ממיסים את החמאה על אש בינונית, מוסיפים את השמנת המתוקה, מעט מלח, את מיץ הלימון ואת השמיר.

מסירים מהאש לפני הרתיחה ויוצקים על הדגים

מתוך פסטיבל "שף תאכל" הראשון בשרון 5-11/2/06

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר