חומרים
8 פלטים של דניס ( מ- 4 דגים)
קמח לבן
שמן זית
150 גרם חמאה
4-5 כפות שמנת מתוקה
1 כפית מלח
מיץ מ – 2 לימונים בינוניים
מלח גס
פלפל שחור גרוס
2 כפות עלי שמיר קצוצים
הכנה
מקמחים את פילטים ומטגנים אותם במחבת עם מעט שמן זית למשך כ- 3 דקות מצד העור, ועד דקה מצד הבשר.
זורים מעט מלח גס ופלפל שחור עם סיום הטיגון
הכנת הרוטב
ממיסים את החמאה על אש בינונית, מוסיפים את השמנת המתוקה, מעט מלח, את מיץ הלימון ואת השמיר.
מסירים מהאש לפני הרתיחה ויוצקים על הדגים
מתוך פסטיבל "שף תאכל" הראשון בשרון 5-11/2/06