פילה מוסר בשערות אספרגוס

מצרכים500 גרם תפ"א סגולחצי צרור אספרגוס ירוקחצי צרור אספרגוס לבןרבע כוס שמן זית3 דגי מוסר בני 500 גר' מפולטים100 גרם חמאה צהובהאופן ההכנה1. מבשלים את תפוחי האדמה בקליפתם עד להתרככות, פורסים ומתבלים בשמן זית מלח ופלפל. 2. מסירים את תפרחות האספרגוס ושומרים בצד. מסירים את קצוות רגליי האספרגוס, כ- 2 ס"מ ובעזרת קולפן יוצרים תלתלים.3. מסדרים את הדגים על תבנית משומנת עם העור כלפי מעלה, ממליחים ומפלפלים. אופים כ-8 דקות ב- 180 מעלות עד שהדגים מוכנים.4. ממיסים חמאה במחבת, מוסיפים את האספרגוס ומקפיצים כ- 2 דקות. ממליחים ומפלפלים. 5. אופן ההגשה: מסדרים תפ"א ועליהם מניחים את הפילה ומעליו את תלתלי האספרגוס.

מצרכים
500 גרם תפ"א סגול
חצי צרור אספרגוס ירוק
חצי צרור אספרגוס לבן
רבע כוס שמן זית
3 דגי מוסר בני 500 גר' מפולטים
100 גרם חמאה צהובה

אופן ההכנה
1. מבשלים את תפוחי האדמה בקליפתם עד להתרככות, פורסים ומתבלים בשמן זית מלח ופלפל.

2. מסירים את תפרחות האספרגוס ושומרים בצד. מסירים את קצוות רגליי האספרגוס, כ- 2 ס"מ ובעזרת קולפן יוצרים תלתלים.

3. מסדרים את הדגים על תבנית משומנת עם העור כלפי מעלה, ממליחים ומפלפלים. אופים כ-8 דקות ב- 180 מעלות עד שהדגים מוכנים.

4. ממיסים חמאה במחבת, מוסיפים את האספרגוס ומקפיצים כ- 2 דקות. ממליחים ומפלפלים.

5. אופן ההגשה: מסדרים תפ"א ועליהם מניחים את הפילה ומעליו את תלתלי האספרגוס.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר