מצרכים
500 גרם תפ"א סגול
חצי צרור אספרגוס ירוק
חצי צרור אספרגוס לבן
רבע כוס שמן זית
3 דגי מוסר בני 500 גר' מפולטים
100 גרם חמאה צהובה
אופן ההכנה
1. מבשלים את תפוחי האדמה בקליפתם עד להתרככות, פורסים ומתבלים בשמן זית מלח ופלפל.
2. מסירים את תפרחות האספרגוס ושומרים בצד. מסירים את קצוות רגליי האספרגוס, כ- 2 ס"מ ובעזרת קולפן יוצרים תלתלים.
3. מסדרים את הדגים על תבנית משומנת עם העור כלפי מעלה, ממליחים ומפלפלים. אופים כ-8 דקות ב- 180 מעלות עד שהדגים מוכנים.
4. ממיסים חמאה במחבת, מוסיפים את האספרגוס ומקפיצים כ- 2 דקות. ממליחים ומפלפלים.
5. אופן ההגשה: מסדרים תפ"א ועליהם מניחים את הפילה ומעליו את תלתלי האספרגוס.