פילה פורל בגריל על מצע תערובת ירקות ירוקים

6 מנותחומרים6 דגי פורל מפולטים לפילהתערובת ירקות ירוקים12 יחידות אספרגוס3 גבעולים של בצל ירוק1 יחידת כרישה3 קישואים ירוקים5 שיני שוםחצי כוס שמן זיתמלח ופלפל אופן הכנה1. משרים את פילה הדגים במעט שמן זית ושני שיני שום וענף טימין.2. חותכים את הירקות בצורת חיתוך "גוליין עבה" (מקלות)3. חולטים את הירקות במי מלח רותחים, מסננים ומקררים.4. מניחים את הדגים בגריל וצולים כ 2 עד 3 דקות מיכל צד5. מחממים מחבט גדולה עם מעט שמן זית מוסיפים את השום ומטגנים מעט. מוסיפים את הירקות הירוקים מטגנים קלות. מתבלים במעט מלח ופלפל 6. מסדרים את הירקות בצלחות ומניחים את הדגים מעל בהצלבה.אפשר להגיש עם חצי לימון.

6 מנות

חומרים
6 דגי פורל מפולטים לפילה
תערובת ירקות ירוקים
12 יחידות אספרגוס
3 גבעולים של בצל ירוק
1 יחידת כרישה
3 קישואים ירוקים
5 שיני שום
חצי כוס שמן זית
מלח ופלפל

אופן הכנה
1. משרים את פילה הדגים במעט שמן זית ושני שיני שום וענף טימין.

2. חותכים את הירקות בצורת חיתוך "גוליין עבה" (מקלות)

3. חולטים את הירקות במי מלח רותחים, מסננים ומקררים.

4. מניחים את הדגים בגריל וצולים כ 2 עד 3 דקות מיכל צד

5. מחממים מחבט גדולה עם מעט שמן זית מוסיפים את השום ומטגנים מעט. מוסיפים את הירקות הירוקים מטגנים קלות. מתבלים במעט מלח ופלפל

6. מסדרים את הירקות בצלחות ומניחים את הדגים מעל בהצלבה.
אפשר להגיש עם חצי לימון.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר