6 מנות
חומרים
6 דגי פורל מפולטים לפילה
תערובת ירקות ירוקים
12 יחידות אספרגוס
3 גבעולים של בצל ירוק
1 יחידת כרישה
3 קישואים ירוקים
5 שיני שום
חצי כוס שמן זית
מלח ופלפל
אופן הכנה
1. משרים את פילה הדגים במעט שמן זית ושני שיני שום וענף טימין.
2. חותכים את הירקות בצורת חיתוך "גוליין עבה" (מקלות)
3. חולטים את הירקות במי מלח רותחים, מסננים ומקררים.
4. מניחים את הדגים בגריל וצולים כ 2 עד 3 דקות מיכל צד
5. מחממים מחבט גדולה עם מעט שמן זית מוסיפים את השום ומטגנים מעט. מוסיפים את הירקות הירוקים מטגנים קלות. מתבלים במעט מלח ופלפל
6. מסדרים את הירקות בצלחות ומניחים את הדגים מעל בהצלבה.
אפשר להגיש עם חצי לימון.