פילה פורל בשמנת עירית ושקדים

זמן הכנה – עד 20 דקותמצרכים: 4 יחידות פילה פורל טרי מלח גס, פלפל שחור גרוס 1/4 כוס שמן זית 50 גרם חמאה3/4 כוס יין לבן יבש1 מיכל שמנת מתוקה צרור עירית קצוצה100 גרם שקדים מולבנים קלויים הוראות הכנה:מתבלים את הדגים במלח ופלפל.ממיסים במחבת חמאה ושמן. מטגנים 5 דקות מצד העור.הופכים ומטגנים עוד 3 דקות. מוסיפים למחבת את היין והשמנת.מבשלים 4 דקות על אש גבוהה.מגישים מייד בעיטור עירית ושקדים קלויים ומעט מהרוטב שנוצר במחבת.אתר דגי הדן: www.danfish.co.il  , 'דגת הארץ' – 04-6488828

זמן הכנה – עד 20 דקות

מצרכים:
4 יחידות פילה פורל טרי
מלח גס, פלפל שחור גרוס
1/4 כוס שמן זית
50 גרם חמאה
3/4 כוס יין לבן יבש
1 מיכל שמנת מתוקה
צרור עירית קצוצה
100 גרם שקדים מולבנים קלויים

הוראות הכנה:
מתבלים את הדגים במלח ופלפל.
ממיסים במחבת חמאה ושמן.
מטגנים 5 דקות מצד העור.
הופכים ומטגנים עוד 3 דקות.
מוסיפים למחבת את היין והשמנת.
מבשלים 4 דקות על אש גבוהה.
מגישים מייד בעיטור עירית ושקדים קלויים ומעט מהרוטב שנוצר במחבת.

אתר דגי הדן: www.danfish.co.il  , 'דגת הארץ' – 04-6488828

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר