זמן הכנה – עד 20 דקות
מצרכים:
4 יחידות פילה פורל טרי
מלח גס, פלפל שחור גרוס
1/4 כוס שמן זית
50 גרם חמאה
3/4 כוס יין לבן יבש
1 מיכל שמנת מתוקה
צרור עירית קצוצה
100 גרם שקדים מולבנים קלויים
הוראות הכנה:
מתבלים את הדגים במלח ופלפל.
ממיסים במחבת חמאה ושמן.
מטגנים 5 דקות מצד העור.
הופכים ומטגנים עוד 3 דקות.
מוסיפים למחבת את היין והשמנת.
מבשלים 4 דקות על אש גבוהה.
מגישים מייד בעיטור עירית ושקדים קלויים ומעט מהרוטב שנוצר במחבת.
אתר דגי הדן: www.danfish.co.il , 'דגת הארץ' – 04-6488828