פיצה פרצופונים

חומרים:1 רוטב פיצה "פריניר" (260 גרם)2 כוסות קמח 1 כפית שמרים יבשים קורט מלח 4 כפות שמן זית כף סוכר מים לפי ספיגה גבינת מוצרלה בצל, פלפלים, עגבניות, פטריות, זיתים – ושאר מיני הפתעות שאוהבים אופן ההכנה: שמים את כל מרכיבי הבצק בכלי – קמח, שמרים, מלח, סוכר, שמן זית ומים.לשים עד לקבלת בצק נוח וצמיגי.מניחים את הבצק לתפוח במשך 15-20 דקות.משטחים אותו (קורצים עיגולים).יוצקים מעל את רוטב הפיצה של "פריניר".מפזרים מעל גבינת מוצרלה.מוסיפים תוספות שונות כדוגמת זיתים, גמבה, פלפל וגמבה – איתן ניתן לעצב מגוון גדול של פרצופים. לאחר שמסיימים לעצב את הדמות, שרוצים מכניסים לתנור ב- 200-220 מעלות לכ- 10-12 דקות.www.prinir.net

חומרים:
1 רוטב פיצה "פריניר" (260 גרם)
2 כוסות קמח
1 כפית שמרים יבשים
קורט מלח
4 כפות שמן זית
כף סוכר
מים לפי ספיגה
גבינת מוצרלה 
בצל, פלפלים, עגבניות, פטריות, זיתים – ושאר מיני הפתעות שאוהבים

אופן ההכנה:
שמים את כל מרכיבי הבצק בכלי – קמח, שמרים, מלח, סוכר, שמן זית ומים.
לשים עד לקבלת בצק נוח וצמיגי.
מניחים את הבצק לתפוח במשך 15-20 דקות.
משטחים אותו (קורצים עיגולים).
יוצקים מעל את רוטב הפיצה של "פריניר".
מפזרים מעל גבינת מוצרלה.
מוסיפים תוספות שונות כדוגמת זיתים, גמבה, פלפל וגמבה – איתן ניתן לעצב מגוון גדול של פרצופים.
לאחר שמסיימים לעצב את הדמות, שרוצים מכניסים לתנור ב- 200-220 מעלות לכ- 10-12 דקות.

www.prinir.net

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר