fbpx

פיצה צמחונית על טהרת הבריאות

כאשר הבצק כמעט מוכן נוציא מהתנור ונמרח את רסק העגבניות. נפזר את התוספות ונכניס לאפייה ל-10 דקות נוספות
המומחים של מותג מכשירי החשמל הבינלאומי Beko מציעים מתכון לפיצה לא שגרתית שכדאי לכם להכין ולטעום: פיצה צמחונית על טהרת הבריאות וקלה להכנה בתנור הביתי לגיוון עבור בני הבית
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

מצרכים

לבצק

1 כרובית

שמן זית

1 ביצה

2 כפות קמח חומוס

מלח

אורגנו

לפיצה

רוטב עגבניות מעגבניות מרוסקות

תוספות:  תרד, עגבניות שרי, פטריות, צנוברים, עגבניות

אופן ההכנה

נחמם תנור ל-180 מעלות.

נחתוך (אפשר גם לגרר בפומפייה) את הכרובית לחתיכות דקות ככל הניתן,.

נתבל במעט מלח.

נקפיץ במחבת עם מעט שמן זית.

נערבב את הכרובית עם הביצה, קמח החומוס והאורגנו וניצור בצק.

נלוש עד קבלת מרקם אחיד.

נשטח את הבצק על תבנית.

נכניס לתנור לאפייה למשך כ-10 דקות ב- 180 מעלות.

כאשר הבצק כמעט מוכן, נוציא מהתנור ונמרח את רסק העגבניות.

נפזר את התוספות.

נכניס לאפייה ל-10 דקות נוספות.

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר