מצרכים
לבצק
1 חבילת ברוקולי
1 כוס קמח שקדים
1 כף אורגנו יבש
1 כף בזיליקום
קורט מלח ופלפל
3 ביצים
1 בטטה מגוררת
1 כף קמח פשתן (לא חובה)
1 חופן אספרגוס
100 גרם גבינת פרמזן
ריחן טרי
לממרח אבוקדו
2 אבוקדו
1 כף חרדל
1 כף חומץ תפוחים
2 כפות שמן זית
קורט מלח ופלפל
אופן ההכנה
נחמם תנור ל-200 מעלות.
נחתוך את הברוקולי לחתיכות קטנות.
נטחן במעבד מזון עד קבלת חתיכות בגודל גרגר אורז.
נעביר את הברוקולי לקערה.
נוסיף את הבטטה, ביצים, קמח שקדים, בזיליקום, אורגנו, מלח וזרעי הפשתן עד קבלת בצק אחיד.
נניח את הבצק על תבנית עם נייר אפייה.
נאפה במשך 25 דקות.
נוציא מהתנור ונפזר את הפרמזן והאספרגוס.
נאפה במשך 10 דקות נוספות.
הכנת ממרח האבוקדו
נמעך את האבוקדו עם שאר המצרכים.
נערבב עד קבלת מרקם אחיד.
לאחר שהפיצה מוכנה, נטפטף עליה את תוספת האבוקדו ונגיש.