fbpx

פיצה קצת אחרת

נעביר את הברוקולי לקערה. נוסיף את הבטטה, ביצים, קמח שקדים, בזיליקום, אורגנו, מלח וזרעי הפשתן עד קבלת בצק אחיד
המומחים של מותג מכשירי החשמל הבינלאומי Beko מציעים מתכון לפיצה לא שגרתית שכדאי לכם להכין ולטעום: פיצה קצת אחרת. זה מתחיל בבצק ובו בין השאר ברוקולי, בטטה וקמח שקדים, ונמשך בממרח אבוקדו. את הפיצה הזאת צריך לנסות
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

מצרכים

לבצק

1 חבילת ברוקולי

1 כוס קמח שקדים

1 כף אורגנו יבש

1 כף בזיליקום

קורט מלח ופלפל

3 ביצים

1 בטטה מגוררת

1 כף קמח פשתן (לא חובה)

1 חופן אספרגוס

100 גרם גבינת פרמזן

ריחן טרי

לממרח אבוקדו

2 אבוקדו

1 כף חרדל

1 כף חומץ תפוחים

2 כפות שמן זית

קורט מלח ופלפל

אופן ההכנה

נחמם תנור ל-200 מעלות.

נחתוך את הברוקולי לחתיכות קטנות.

נטחן במעבד מזון עד קבלת חתיכות בגודל גרגר אורז.

נעביר את הברוקולי לקערה.

נוסיף את הבטטה, ביצים, קמח שקדים, בזיליקום, אורגנו, מלח וזרעי הפשתן עד קבלת בצק אחיד.

נניח את הבצק על תבנית עם נייר אפייה.

נאפה במשך 25 דקות.

נוציא מהתנור ונפזר את הפרמזן והאספרגוס.

נאפה במשך 10 דקות נוספות.

הכנת ממרח האבוקדו

נמעך את האבוקדו עם שאר המצרכים.

נערבב עד קבלת מרקם אחיד.

לאחר שהפיצה מוכנה, נטפטף עליה את תוספת האבוקדו ונגיש.

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר