fbpx

פירות מיובשים בקרמל וסורבה נענע

חומרים300 גרם פירות יבשים: אפרסק, תפוח, פפיה, אננס.1 כוס סוכר1 כוס מים1 גבעול נענע טרילקרמלחצי כוס סוכררבע חבילה חמאה1 מקל וניל + 1 לימון טרי סחוטאופן ההכנהמרתיחים את המים עם הסוכר והנענע. מקררים ומעבירים לכלי לתא ההקפאה.ממיסים את הסוכר במחבת עד לקבלת צבע זהוב (קרמל). מוסיפים לתערובת את החמאה ומקל הוניל. מוסיפים את הפירות היבשים ומערבבים מספר דקות.פורסים על הצלחת פרוסת אינגלייש קייק עגולה ויוצקים עליה מעט ברנדי. מניחים את הפירות היבשים על גבי פרוסת העוגה.כשסירופ הסוכר והנענע הפך למוצק, מוציאים מהמקרר, ומגרדים מהקערה בעזרת כף חתיכות קטנות שבורות אותן יש לפזר על גבי הפירות.להגשה: מקשטים בעלה נענע ומקל וניל.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

חומרים
300 גרם פירות יבשים: אפרסק, תפוח, פפיה, אננס.
1 כוס סוכר
1 כוס מים
1 גבעול נענע טרי

לקרמל
חצי כוס סוכר
רבע חבילה חמאה
1 מקל וניל + 1 לימון טרי סחוט

אופן ההכנה
מרתיחים את המים עם הסוכר והנענע. מקררים ומעבירים לכלי לתא ההקפאה.

ממיסים את הסוכר במחבת עד לקבלת צבע זהוב (קרמל).

מוסיפים לתערובת את החמאה ומקל הוניל. מוסיפים את הפירות היבשים ומערבבים מספר דקות.

פורסים על הצלחת פרוסת אינגלייש קייק עגולה ויוצקים עליה מעט ברנדי. מניחים את הפירות היבשים על גבי פרוסת העוגה.

כשסירופ הסוכר והנענע הפך למוצק, מוציאים מהמקרר, ומגרדים מהקערה בעזרת כף חתיכות קטנות שבורות אותן יש לפזר על גבי הפירות.

להגשה: מקשטים בעלה נענע ומקל וניל.


Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר