רכיבים
20 גרם עמילן תירס
40 מ"ל מים
400 מ"ל חלב סויה
100 מ"ל קפה
2 גרם אבקת אגר אגר
60 גרם סוכר חום
2 גרם מלח
אופן ההכנה
המיסו את עמילן התירס במים על אש נמוכה ללא הרתחה.
הוסיפו בהדרגה את שאר המרכיבים לתבנית והביאו לרתיחה. לאחר שהסוכר נמס מנמיכים שוב את האש.
מערבבים על אש קטנה במשך מספר דקות עד שהתערובת מסמיכה.
יוצקים את התערובת לתבניות.
מניחים לה להתקרר במקרר למשך שעתיים לפחות.
מומלץ לבשל את הפלאן יום לפני ההגשה ולצנן במשך לילה שלם.
הגשה
להגשה ניתן לשלב עם סירופ שוקולד קצפת או שוט אספרסו.
מתכונים יצירתיים נוספים תוכלו למצוא בעמוד הפייסבוק של החברה