fbpx

פלאפל אפוי עם טחינה

מותג מכשירי החשמל לבית Beko מציע מתכון לפלאפל אפוי עם טחינה. קציצת החומוס שמטוגנת בשמן עמוק היא אחד מנכסי האוכל החזקים בישראל אך הנה גרסה בריאה יותר ללא טיגון
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

מצרכים

400 גר' חומוס מושרה

80 גר' בצל

1 שן שום

20 גר' פטרוזיליה

1 כפית מיץ לימון

3 גר' כמון טחון

3 גר' כוסברה יבשה טחונה

3 גר' אבקת בצל

20 גר' קמח רב תכליתי

35 גר' קמח חיטה מלאה

מעט שמן זית

אופן ההכנה

מחממים תנור ל- 200 מעלות.

שוטפים ומסננים את החומוס.

שמים במעבד מזון ומפעילים בפולסים עד מרקם גס.

מוסיפים בצל, שום, פטרוזיליה, מיץ לימון ותבלינים.

מפעילים שוב את מעבד המזון עד שהתערובת טחונה היטב.

יוצרים מהתערובת כדורים בגודל אגוזי מלך.

מעבירים את הכדורים לתבנית מרופדת בנייר אפייה.

אופים במשך 20-25 דקות.

מגישים לצד רוטב טחינה.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר