פלבם הציגה בפני שפים ישראליים את סדרת תנורי הבישול החדשה SCC של חברת RATIONAL מגרמניה

בסדנת הבישול שנערכה במרכז הקולינארי "מבלים גורמה" של השף אריה בונפיס, היו כ- 20 משתתפים, ביניהם חיים שפיגל מרשת מלונות "דן" והשף אבי שטיניץ מחצר נצר

חברת פלבם מקיבוץ עין חרוד איחוד, העוסקת בייצור ושיווק ציוד למטבח המוסדי והמקצועי, ערכה לאחרונה סדנת בישול מיוחדת לשפים וטבחים, במסגרתה היא הציגה בפניהם את מה שמוגדר על ידה כ"רולס רויס" של התנורים למטבח המקצועי: ה- SCC של חברת RATIONAL מגרמניה.

במסגרת הסדנא שנערכה במרכז הקולינארי "מבלים גורמה" של השף אריה בונפיס ביהוד, הציגו אריה בונפיס (המשמש גם כשף הבית של חברת פלבם) והשף של RATIONAL, אנטוני קצ'קיס, את יכולותיו של ה"תנור החכם", המוצג כתנור המתקדם מסוגו בעולם, בפני 20 שפים וטבחים, ביניהם גם חיים שפיגל מרשת מלונות דן, ואבי שטיניץ, השף של חצר נצר.

במפגש הוצגה תכונתו הייחודית של התנור, המהווה יחידת בישול עצמאית המאפשרת חסכון ניכר בזמן עבודה, חסכון באנרגיה וביחס בישול/איבוד משקל המזון, ועוד, וזאת בזכות מערכות בקרה מתקדמות ומתוחכמות המאפשרות לשפים התמקדות בתכנון תפריט מדוקדק, עיצוב מנות המזון, ועוד.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר