מצרכים ל-6 מנות אישיות
2 מיכלי שמנת מתוקה
חצי כוס סוכר
1 מקל וניל
2 תרמילי הל
½ שקית אבקת ג'לטין
אופן ההכנה
1. להרתיח על אש קטנה שמנת, סוכר מקל וניל ותרמילי הל
2. לסנן ולהוסיף ג'לטין
3. לצקת לתבנית אישית ולקרר מס' שעות
רוטב רימונים
שלושת רבעי כוס סוכר
חצי כוס מיץ רימונים
גרידה מחצי תפוז
גרגירי רימון טריים לקישוט
אופן ההכנה
1. להפוך סוכר לקרמל, לצקת בזהירות מיץ רימונים בזרם דק לתוך הקרמל ולהוסיף גרידת לימון.
2. לצמצם את הרוטב ולקרר.
3. להגיש מעל הפנקוטה ולקשט בגרגירי רימון טרי.