fbpx

פנקוטה רימונים

חומרים ל-10 מנות:לפנקוטה: חצי כוס מים 28 גרם אבקת ג'לטין1 ליטר שמנת מתוקה400 מ"ל חלב250 גרם סוכר2 מקלות וניל חצוייםמיץ מרימון אחד טרי לסירופ :מיץ מרימון אחד 3 כפות רכז רימונים חופן עלי נענע קצוצים אופן ההכנה:לפנקוטה:מערבבים מים עם אבקת ג'לטין בקערה. משהים כ-10 דקות עד שהג'לטין מתקשה.יוצקים שמנת, מיץ רימון טרי וחלב לסיר, מוסיפים סוכר ומקלות וניל ומערבבים. מבשלים על להבה בינונית תוך כדי בחישה מדי פעם ומביאים לסף רתיחה. יוצקים את תערובת השמנת הרותחת על הג'לטין ומערבבים לתערובת חלקה. מעבירים את התערובת דרך מסננת לקערה נקייה ומצננים 5 דקות. יוצקים לכלי פלסטיק עגולים, מכסים בניילון ניצמד ומכניסים למקרר למשך לילה.לסירופ:מערבבים את על החומרים יחד.להגשה: יוצקים מעל הפנקוטה מעט מסירופ הרימונים.מקשטים בעלי נענע טריים ואגוזי מלך ומגישים.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

חומרים ל-10 מנות:
לפנקוטה:
חצי כוס מים
28 גרם אבקת ג'לטין
1 ליטר שמנת מתוקה
400 מ"ל חלב
250 גרם סוכר
2 מקלות וניל חצויים
מיץ מרימון אחד טרי
לסירופ :
מיץ מרימון אחד
3 כפות רכז רימונים
חופן עלי נענע קצוצים

אופן ההכנה:
לפנקוטה:
מערבבים מים עם אבקת ג'לטין בקערה.
משהים כ-10 דקות עד שהג'לטין מתקשה.
יוצקים שמנת, מיץ רימון טרי וחלב לסיר, מוסיפים סוכר ומקלות וניל ומערבבים.
מבשלים על להבה בינונית תוך כדי בחישה מדי פעם ומביאים לסף רתיחה.
יוצקים את תערובת השמנת הרותחת על הג'לטין ומערבבים לתערובת חלקה.
מעבירים את התערובת דרך מסננת לקערה נקייה ומצננים 5 דקות.
יוצקים לכלי פלסטיק עגולים, מכסים בניילון ניצמד ומכניסים למקרר למשך לילה.

לסירופ:
מערבבים את על החומרים יחד.

להגשה:
יוצקים מעל הפנקוטה מעט מסירופ הרימונים.
מקשטים בעלי נענע טריים ואגוזי מלך ומגישים.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר