פנקייק על בסיס טופו

 

חומרים:
2 ביצים
150 גר' טופו רך
1.5 כוס חלב סויה בטעם וניל (80 מ"ל)
2 כפות שמן
2 כפותסוכר חום
½ כפית אבקת אפייה
¼ כפית מלח
2/3 כוס קמח (100 גר')

אופן ההכנה:
1. מערבבים את כל החומרים במעבד מזון לתערובת אחידה. אם היא סמיכה מדי, מוסיפים עוד חלב סויה.
2. מחממים מחבת ומשמנים אותה מעט. יוצקים כ-1/4 כוס מהתערובת למחבת. כשצד אחד מוכן, הופכים לצד השני ומטגנים עד שהפנקייק מוכן.

הגשה:
מגישים עם חמאה, דבש או מייפל, או ריבת פירות.
אפשר גם להכין מילוי של טופו טחון עם סוכר צימוקים וקינמון, לטגן מהבלילה פנקייקים דקים כמו קרפ, למלא בתערובת ולגלגל.








היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה