פרגיות בדבש ופירות

 

החומרים
1 פרגית עוף איכותית מבית באר טוביה
1 כוס מיץ תפוזים
1 כף רסק עגבניות
רבע כפית צ’ילי
5 שיני שום
1 אגס קלוף ללא הליבה
4 כפות דבש
5 כפות סויה

פירות לצלייה: תפוז ,קיווי, תפוח עץ, אגס , מנגו

אופן ההכנה

לשים את כל הרכיבים במעבד מזון ולטחון.

להניח את העופיונים ברוטב כ 15 דקות (ויותר).

במקביל לפרוס פירות לצלייה ולהניח על התבנית.

להניח את העופיון על הפירות, לצקת את כל חומרי הרוטב ולהכניס לתנור מחומם בחום של 180-200 מעלות למשך כ 30-35 דקות.

להגיש חם.













היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה