פרגית קייג'ן על מצע של ירקות בגריל

למנה אחת חומרים: 2 חתיכות פרגית נקייהחומרים לתערובת קייג'ן:100 גר' פפריקה מתוקה5 גר' פפריקה חריפה5 גר' פלפל לבן10 גר' כמון35 גר' מלח15 גר' קצח (לטחון במטחנת גרגירים)25 גר' גרגירי כוסברה (לטחון במטחנת גרגירים)קורט קינמוןלערבב הכל ביחדירקות בגריל:3 פרוסות בטטה2 פרוסות חציל1 פלפל אדום חצוי3 פרוסות זוקיני½ עגבנייה1 בצל ירוק שלםחומרים לתחמיץ (מרינדה):50 מ"ל שמן זית2 כפות שום כתוש20 מ"ל חומץ לבןמלח גספלפל שחור גרוסלערבב הכל ביחדאופן ההכנה:מתבלים את הפרגית עם תערובת התבלינים ומעט שמן זית, ומניחים בגריל.לקלות את הירקות בגריל, ומדי פעם להרטיב אותם בתחמיץ (מרינדה) עד לעשייתם.אופן ההגשה: מניחים את הירקות במרכז הצלחת.על הירקות מניחים את הפרגיות, ומקשטים עם סלט מיקרו עלים בתחמיץ של שמן זית ובלסמי.ממתכוני "מעריב גורמה קיץ 2006"

למנה אחת

חומרים:
2 חתיכות פרגית נקייה

חומרים לתערובת קייג'ן:
100 גר' פפריקה מתוקה
5 גר' פפריקה חריפה
5 גר' פלפל לבן
10 גר' כמון
35 גר' מלח
15 גר' קצח (לטחון במטחנת גרגירים)
25 גר' גרגירי כוסברה (לטחון במטחנת גרגירים)
קורט קינמון
לערבב הכל ביחד

ירקות בגריל:
3 פרוסות בטטה
2 פרוסות חציל
1 פלפל אדום חצוי
3 פרוסות זוקיני
½ עגבנייה
1 בצל ירוק שלם

חומרים לתחמיץ (מרינדה):
50 מ"ל שמן זית
2 כפות שום כתוש
20 מ"ל חומץ לבן
מלח גס
פלפל שחור גרוס
לערבב הכל ביחד

אופן ההכנה:
מתבלים את הפרגית עם תערובת התבלינים ומעט שמן זית, ומניחים בגריל.
לקלות את הירקות בגריל, ומדי פעם להרטיב אותם בתחמיץ (מרינדה) עד לעשייתם.

אופן ההגשה:
מניחים את הירקות במרכז הצלחת.
על הירקות מניחים את הפרגיות, ומקשטים עם סלט מיקרו עלים בתחמיץ של שמן זית ובלסמי.


ממתכוני "מעריב גורמה קיץ 2006"



כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר