פרגית קייג’ן על מצע של ירקות בגריל

 

למנה אחת

חומרים:
2 חתיכות פרגית נקייה

חומרים לתערובת קייג’ן:
100 גר’ פפריקה מתוקה
5 גר’ פפריקה חריפה
5 גר’ פלפל לבן
10 גר’ כמון
35 גר’ מלח
15 גר’ קצח (לטחון במטחנת גרגירים)
25 גר’ גרגירי כוסברה (לטחון במטחנת גרגירים)
קורט קינמון
לערבב הכל ביחד

ירקות בגריל:
3 פרוסות בטטה
2 פרוסות חציל
1 פלפל אדום חצוי
3 פרוסות זוקיני
½ עגבנייה
1 בצל ירוק שלם

חומרים לתחמיץ (מרינדה):
50 מ”ל שמן זית
2 כפות שום כתוש
20 מ”ל חומץ לבן
מלח גס
פלפל שחור גרוס
לערבב הכל ביחד

אופן ההכנה:
מתבלים את הפרגית עם תערובת התבלינים ומעט שמן זית, ומניחים בגריל.
לקלות את הירקות בגריל, ומדי פעם להרטיב אותם בתחמיץ (מרינדה) עד לעשייתם.

אופן ההגשה:
מניחים את הירקות במרכז הצלחת.
על הירקות מניחים את הפרגיות, ומקשטים עם סלט מיקרו עלים בתחמיץ של שמן זית ובלסמי.


ממתכוני “מעריב גורמה קיץ 2006”








היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה