פשטידת תירס

 

מצרכים:
בצל בינוני
2 שיני שום
500 גרם גבינה קוטג'
גביע שמנת או גיל
2 ביצים
קופסה תירס קטנה (250 גרם)
250 גרם מוצרלה מגורדת
3 כפות קמח תופח
מוסקט, מלח, פלפל
*תבנית בגודל 30 ס"מ על 19 ס"מ

אופן ההכנה:
לחמם תנור ל- 180 מעלות.
מטגנים בצל בשמן זית וקצת חמאה עד שהופך להיות זהוב.
מוסיפים שום קצוץ ומורידים מהאש.
מערבבים את כל המצרכים (להשאיר 50 גרם מוצרלה בצד).
מוסיפים בצל ושום לתוך הקערה ומתבלים לפי הטעם.
מערבבים הכול ומעבירים לתוך תבנית,
מפזרים את המוצרלה שנשארה מעל.
מכניסים לתנור ל-50 דקות בערך.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה