פשטידת תרד גבינות וצנוברים

 

מתכון כשר לפסח לתבנית אלומיניום עגולה קטנה

חומרים:
חצי ק”ג תרד שטוף – חתוך לרצועות
1 חבילה גבינה טוב טעם
חופן גבינה צהובה מגורדת בסגנון הולנדי של טרה
3 ביצים
1 כף קורנפלור
3 כפות קמח מצה
שליש כוס צנוברים קלויים
מלח, פלפל שחור גרוס
מעט חמאת טרה מומסת – לשימון התבנית

אופן ההכנה:
• מאדים בסיר את התרד כשלוש דקות ומעבירים למסננת.
• מערבבים בקערה את שאר החומרים, מוסיפים את התרד ומערבבים היטב.
• משמנים את התבנית בחמאה, יוצקים את תערובת הגבינה לתבנית, משטחים את התערובת בתבנית לשכבה אחידה.
• מכניסים לתנור שחומם מראש לחום של כ– 160 מעלות למשך כ– 30 דקות.

המלצת השף:
להגיש את הפשטידה חמה בליווי כף לבניה של טרה.
ניתן להוסיף לתערובת 6 עגבניות מיובשות קצוצות.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה