fbpx

צ'ורוס

חומרים:שמן קנולה לטיגון עמוק1 לימון חצוי1 כוס מים1 כף סוכר1 כפית שטוחה של מלח1 וחצי כוסות קמח לבן1 ביצה גדולהסוכר לציפויאופן ההכנה:בסיר עמוק להתחיל לחמם את השמן ולשים בתוכו את הלימון החצוי.בסיר קטן על אש נמוכה לשים את המים, סוכר והמלח ולהרתיח.להוסיף לסיר את הקמח ולערבב היטב עד להומוגניות וקבלת בצק חלק.להוריד מהאש ולהוסיף את הביצה עד שיתקבל מרקם חלק וסאטני.להוציא את הלימון מהשמן, השמן אמור להיות בחום של 180 מעלות בערך.להכניס את הבצק לתוך שק זילוף ולהכניס לשמן רצועות של 4-5 ס"מ.לטגן עד לגוון זהוב,.להוציא ולגלגל סוכר מעורבב עם קינמון.סיטארה – רוזנבלום הרצל 8 סי אנד סאן ת"א, טל. 03-6996633, א'-ו' 08:30-00:00, שבת 09:00-00:00
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

חומרים:
שמן קנולה לטיגון עמוק
1 לימון חצוי
1 כוס מים
1 כף סוכר
1 כפית שטוחה של מלח
1 וחצי כוסות קמח לבן
1 ביצה גדולה
סוכר לציפוי

אופן ההכנה:
בסיר עמוק להתחיל לחמם את השמן ולשים בתוכו את הלימון החצוי.
בסיר קטן על אש נמוכה לשים את המים, סוכר והמלח ולהרתיח.
להוסיף לסיר את הקמח ולערבב היטב עד להומוגניות וקבלת בצק חלק.
להוריד מהאש ולהוסיף את הביצה עד שיתקבל מרקם חלק וסאטני.
להוציא את הלימון מהשמן, השמן אמור להיות בחום של 180 מעלות בערך.
להכניס את הבצק לתוך שק זילוף ולהכניס לשמן רצועות של 4-5 ס"מ.
לטגן עד לגוון זהוב,.
להוציא ולגלגל סוכר מעורבב עם קינמון.

סיטארה – רוזנבלום הרצל 8 סי אנד סאן ת"א, טל. 03-6996633, א'-ו' 08:30-00:00, שבת 09:00-00:00

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר