חומרים ל 4 מנות (3 שיפודיות למנה)
350-500 גר' בשר פרגיות (ירכיים) טרי טחון.
1 בצל בינוני קצוץ מטוגן.
1 קוביה ג'ינגר דורות
1 קוביה כוסברה דורות
1 קוביה פטרוזיליה דורות
1 קוביה שמיר דורות
6 קוביות שום דורות
1 כף אבקת מרק עוף.
מעט טימין, מעט רוזמרין.
פילפל שחור.
1-2 פרוסות חלה מושרות במים.
כ – 60 גר' שומן עוף טחון עם הפרגיות
** יש ללוש את כל המרכיבים עד לקבלת עיסה חלקה. להשרות במקרר כ- 30 דק'.
6 שיפודי עץ מושרים במים
חומרים לקונפי בצל וג'ינג'ר
4 בצלים קצוצים
3 קוביות ג'ינג'ר דורות
1 כף דבש
2 כפות ריבת חבושים
חצי חב' מרגרינה בטעם חמאה
חצי כוס יין אדום יבש.
אופן ההכנה
מאדים את הבצל במרגרינה וג'ינג'ר עד לצבע חום בהיר ומוסיפים את הדבש והיין מגבירים את האש ומצמצמים עד שיהיה סמיך.
משפדים את הבשר בשיפודים וצולים בגריל.
מגישים על מצע הקונפי 2 שיפודים בצורת X ומעטרים בעלי טימין ורוזמרין
