fbpx

קבב דג ברוטב נענע ויוגורט

מצרכים ל-6 מנות:1 ק"ג פילה דג נקי מעצמות. אפשר להשתמש בדג באס, לוקוס, סלמון, אנטיאס או מוסר ים1 בצל קצוץ3 שיני שום כתושות1 צרור עלי פטרוזיליה קצוצים1 ביצה1 כוס פירורי לחם1 פלפל צ’ילי אדום קצוץ20 זיתים שחורים קצוצים40 גר’ חמאת תנובה מרוככת מלח ופלפל שחור גרוס טרי לפי הטעם18 מקלות קינמון עבים וארוכים מושרים במיםהחומרים לרוטב:3 כפות שמן זית1 צרור נענע1 כף מיץ לימון2 שיני שום1 פלפל צי’לי ירוק קצוץמלח לפי הטעם2 גביעי שלי יוגורט1/2 כוס פטרוזיליה קצוצה2 כפות צנוברים קלויים אופן ההכנה:קוצצים את הדגים בעזרת סכין חדה.מוסיפים את כל חומרי הקבב, ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.מעצבים קבב על מקלות קינמון. צולים בתנור, שחומם מראש לטמפ’ של 200 מעלות, כ-10 דקות, , בתבנית עם נייר פרגמנט משומן.מעבדים במעבד מזון שמן זית, עלי נענע, מיץ לימון, שום, צי’לי ומלח עד לקבלת ממרח ירוק. מוסיפים את היוגורט, מערבבים, טועמים ומשפרים את התיבול לפי הטעם.הגשה:מסדרים בכל צלחת 3 יחידות קבב.יוצקים עליהן את הרוטב.מעטרים בפטרוזיליה קצוצה וצנוברים.אפשר לשפד את הקבב גם על ענפי רוזמרין, או לא לשפד כלל.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

מצרכים ל-6 מנות:
1 ק"ג פילה דג נקי מעצמות. אפשר להשתמש בדג באס, לוקוס, סלמון, אנטיאס או מוסר ים
1 בצל קצוץ
3 שיני שום כתושות
1 צרור עלי פטרוזיליה קצוצים
1 ביצה
1 כוס פירורי לחם
1 פלפל צ’ילי אדום קצוץ
20 זיתים שחורים קצוצים
40 גר’ חמאת תנובה מרוככת
מלח ופלפל שחור גרוס טרי לפי הטעם
18 מקלות קינמון עבים וארוכים מושרים במים

החומרים לרוטב:
3 כפות שמן זית
1 צרור נענע
1 כף מיץ לימון
2 שיני שום
1 פלפל צי’לי ירוק קצוץ
מלח לפי הטעם
2 גביעי שלי יוגורט
1/2 כוס פטרוזיליה קצוצה
2 כפות צנוברים קלויים

אופן ההכנה:
קוצצים את הדגים בעזרת סכין חדה.
מוסיפים את כל חומרי הקבב, ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
מעצבים קבב על מקלות קינמון.
צולים בתנור, שחומם מראש לטמפ’ של 200 מעלות, כ-10 דקות, , בתבנית עם נייר פרגמנט משומן.
מעבדים במעבד מזון שמן זית, עלי נענע, מיץ לימון, שום, צי’לי ומלח עד לקבלת ממרח ירוק.
מוסיפים את היוגורט, מערבבים, טועמים ומשפרים את התיבול לפי הטעם.

הגשה:
מסדרים בכל צלחת 3 יחידות קבב.
יוצקים עליהן את הרוטב.
מעטרים בפטרוזיליה קצוצה וצנוברים.

אפשר לשפד את הקבב גם על ענפי רוזמרין, או לא לשפד כלל.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר