fbpx

קבב עוף תאילנדי ורוטב קארי ירוק

מנה קלה להכנה שאפשר להכין כבר יום קודם. אפשר לשחק עם הטעמים ולהוסיף או להוריד חריפות, מתיקות, עשבי תיבול וככל העולה על דעתכם
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

מנה קלה להכנה שאפשר להכין כבר יום קודם. אפשר לשחק עם הטעמים ולהוסיף או להוריד חריפות, מתיקות, עשבי תיבול וככל העולה על דעתכם (12 שיפודים)

חומרים לקבב עוף:
250 גרם פרגית ללא עצמות ועור
250 גרם חזה עוף ללא עצמות ועור
1 כף למון גראס קצוץ (החלק הלבן בלבד)
1 כפית ג'ינג'ר טרי קצוץ
1 כף כוסברה קצוצה
1 כף נענע קצוצה
3 עלי בזיליקום
1 כפית שטוחה פלפל צ'ילי יבש גרוס
1 ביצה
2 כפות שמן שומשום
1 שן שום
רבע כוס מים
1 כפית מלח שטוחה

חומרים לרוטב קארי ירוק:
חצי כוס משחת קארי ירוק
2 כוסות חלב קוקוס
חצי כוס מיקס עשבי תיבול (נענע, כוסברה ובזיליקום)

אופן הכנת הקבב:
במג'ימיקס, יש לטחון את כל החומרים למרקם אחיד.
להכין סיר עם מים ולהביא לרתיחה.
להנמיך לחום בינוני ובידיים רטובות ליצור כדור קטן במשקל של 30 גרם, ולבשל אותו במים (בערך כדקה) עד שהכדור צף על פני המים.
לטעום ואם יש צורך להשלים טעם.
לחזור על הפעולה עם שאר המסה.
לשפד 3-4 כדורים על כל שיפוד.

אופן הכנת רוטב הקארי:
להעביר את כל החומרים לבלנדר ולטחון היטב.
לחמם לפני ההגשה.

מסעדת Minna Tomei במרכז קסטרא חיפה, רח' פלימן 8, טל. 04-6668080

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר