קבב ריקוטה בניחוח מרוה אננס ונענע טרייה ברוטב יוגורט וטחינה

חומרים2 חבילות ריקוטה "גד"צרור עלי מרוה אננסצרור עלי נענע2-3 גבעולי טרגוןחצי כוס פירורי לחםביצהמלחפלפל לבןמעט קמח לקימוחשמן לטיגון חצי עמוקצרור גדול של עלי מיזונה להגשהלרוטב1 כוס יוגורט עזים "גד"רבע כוס טחינה גולמית2 כפות זעתר טריאופן הכנהמערבבים את כל חומרי הקבב. יוצרים קבבים קטנים, מקמחים קלות ומטגנים בשמן חם חצי עמוק כ-2 דקות מכל צד, מוציאים לנייר סופג. במקביל מערבבים את כל חומרי הרוטב טועמים ומשפרים טעם.להגשהמסדרים את "הקבבים" על מצע של עלי מיזונה טריים ומגישים בליווי רוטב היוגורט.

חומרים
2 חבילות ריקוטה "גד"
צרור עלי מרוה אננס
צרור עלי נענע
2-3 גבעולי טרגון
חצי כוס פירורי לחם
ביצה
מלח
פלפל לבן
מעט קמח לקימוח
שמן לטיגון חצי עמוק
צרור גדול של עלי מיזונה להגשה

לרוטב
1 כוס יוגורט עזים "גד"
רבע כוס טחינה גולמית
2 כפות זעתר טרי

אופן הכנה
מערבבים את כל חומרי הקבב. יוצרים קבבים קטנים, מקמחים קלות ומטגנים בשמן חם חצי עמוק כ-2 דקות מכל צד, מוציאים לנייר סופג. במקביל מערבבים את כל חומרי הרוטב טועמים ומשפרים טעם.

להגשה
מסדרים את "הקבבים" על מצע של עלי מיזונה טריים ומגישים בליווי רוטב היוגורט.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר