חומרים
2 חבילות ריקוטה "גד"
צרור עלי מרוה אננס
צרור עלי נענע
2-3 גבעולי טרגון
חצי כוס פירורי לחם
ביצה
מלח
פלפל לבן
מעט קמח לקימוח
שמן לטיגון חצי עמוק
צרור גדול של עלי מיזונה להגשה
לרוטב
1 כוס יוגורט עזים "גד"
רבע כוס טחינה גולמית
2 כפות זעתר טרי
אופן הכנה
מערבבים את כל חומרי הקבב. יוצרים קבבים קטנים, מקמחים קלות ומטגנים בשמן חם חצי עמוק כ-2 דקות מכל צד, מוציאים לנייר סופג. במקביל מערבבים את כל חומרי הרוטב טועמים ומשפרים טעם.
להגשה
מסדרים את "הקבבים" על מצע של עלי מיזונה טריים ומגישים בליווי רוטב היוגורט.