קבב ריקוטה בניחוח מרוה אננס ונענע טרייה ברוטב יוגורט וטחינה

 

חומרים
2 חבילות ריקוטה "גד"
צרור עלי מרוה אננס
צרור עלי נענע
2-3 גבעולי טרגון
חצי כוס פירורי לחם
ביצה
מלח
פלפל לבן
מעט קמח לקימוח
שמן לטיגון חצי עמוק
צרור גדול של עלי מיזונה להגשה

לרוטב
1 כוס יוגורט עזים "גד"
רבע כוס טחינה גולמית
2 כפות זעתר טרי

אופן הכנה
מערבבים את כל חומרי הקבב. יוצרים קבבים קטנים, מקמחים קלות ומטגנים בשמן חם חצי עמוק כ-2 דקות מכל צד, מוציאים לנייר סופג. במקביל מערבבים את כל חומרי הרוטב טועמים ומשפרים טעם.

להגשה
מסדרים את "הקבבים" על מצע של עלי מיזונה טריים ומגישים בליווי רוטב היוגורט.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה