קבוצת ISS ישראל פותח בפארק התעשייה בבית דגן מסעדה ל-600 סועדים במקביל

קבוצת ISS מתאגיד ISS העולמי, פתחוה את מסעדת "אמות" בפארק התעשייהבבית דגן.
המסעדה צפויה להסעיד מאות אנשים (עד 600 במקביל), רובם עובדי המתחם ומבקריו, וכן לקוחות חיצוניים מהסביבה שיגיעו לארוחת צהרים. שעות הפתיחה של המסעדה: 11:30-14:00 (כשר בשרי).

את האוכל בסגנון ישראלי, יכינו השפים של חטיבת ההסעדה של הקבוצה, תחת הדרכתו של שף אהרון כהן, לשעבר שף "אינטל ירושלים" ובעל ניסיון רב בענף המלונאות.

המסעדה תגיש לסועדים מדי יום מבחר מנות, תוך דגש על תפריטים מבוססי ירקות טריים וצמצום בישול עם חומרים מעובדים (נקניקיות, בשר אדום וכו').
בין המנות: סינטה בניחוח תבלינים ארומטיים, סטייק פרגית בלימון כבוש וכוסברה, פילה סלמון נורבגי בקראסט תבלינים, חיטה מעושנת (פריקה), כוסמת בסגנון מג'דרה, קוסקוס מלא, ירקות בתיבול אסיאתי, אנטי פסטי.
במסעדה הוקמה גם עמדת בריאות עם ירקות טריים, עשבי תיבול ורטבים דלי קלוריות, ועמדת קינוחים – וופל בלגי, קרפ צרפתי, גלידות. 

עזרא חבה, מנהל חטיבת ההסעדה בקבוצת ISS ישראל, אומר: "המסעדה שוברת את הסטיגמות המיוחסות ל'חדרי אוכל' מוסדיים דומים, ומציגה חוויה קולינרית ברמה אחרת במרחק הליכה ממקום העבודה של סועדיה, לא רק בטיב המזון – אלא גם בחוויית הצריכה שלו, כאשר החלל מעוצב כמסעדה לכל דבר באמצעות עיצוב צבעוני ומרענן. בנוסף חרטנו על דגלנו את הפיכת המזון שאנו מגישים מדי יום לכ-100,000 איש לבריא יותר. זו המשימה העיקרית שלנו בחטיבת ההסעדה בשנה הקרובה, והמסעדה החדשה מהווה חלק ממגמה זו".






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה