חומרים:
3 ק"ג בשר בקר חתוך לקוביות 3 ס"מ
5 גזר חתוך למשולשים
4 שורש פטרוזיליה פרוס
4 ראש סלרי חתוך לקוביות 2 ס"מ
5 בצלים חתוכים לרבעים
4 גבעולי סלרי חתוך אצבעות
4 קישואים חתוך משולשים
250 מ"ל יין אדום
500 מ"ל נוזל ירקות
4 עלי פנה
3 כפות רסק עגבניות
10 שיני שום מעוכות
מלח ופלפל שחור גרוס
1 כף פפריקה מתוקה, תימין, רוזמרין
אופן ההכנה:
בסיר עמוק מחממים שמן ומוסיפים אליו את הבצל עד להזהבה.
מוסיפים את הבשר.
מביאים לסגירה.
מוזגים את היין, ממיסים משקעים .
מוסיפים את נוזל הירקות והתבלינים.
מבשלים כשעה על אש נמוכה כשהמכסה סגור.
מוסיפים את שאר המוצרים ומבשלים עד לריכוך הירקות.
משפרים טעמים ומסיימים בישול.
שף סהר רפאל, מסעדת "כדיתא" במושב תימורים ו"כרמים" במושב סגולה.
מסעדת כדיתא במושב תימורים, כשר בהשגחת הרבנות באר טוביה,
טל. 1700-55-58-56, א'-ה' 09:00-24:00 ו' 09:00 עד שעה לפני כניסת השבת. מוצ"ש – משעה אחרי צאת השבת עד חצות.
מסעדת כרמים – מושב סגולה, 8 ק"מ דרומית לצומת קסטינה, על כביש ת"א-ב"ש (ציר 4), 24:00-09:00 (כל השבוע), טל. 08-8505859,